Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119

Wątek: O urodzie modelek i fotogeniczności :)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Pewien naukowiec chciał kiedyś wyodrębnić cechy charakterystyczne seryjnych morderców. W tym celu łączył fotografie tychże. Każdy z nich z osobna wyglądał jak zakapior z ciemnej ulicy ale po złożeniu kilkudziesięciu fotografii w jedną wyszedł osobnik zupełnie przeciętny. Mimo że twarz była coraz bardziej symetryczna i regularna. Cały plan wziął w łeb. Nie udało się wytypować cech charakterystycznych dla zwyrodnialców ale adonisa też nie stworzona. Piękno to chyba jednak nie wzór matematyczny. Chyba że funkcja zmiennych będzie dawała zawsze inny wynik. I chyba całe szczęście, bo pacjentki chirurgów plastycznych wyglądały by jednakowo. Zgroza!!!
    Aleś zamieszał! :-D
    Przecież zawsze znajdzie się ktoś, komu Twoja czy moja żona/narzeczona/córka/matka się nie podoba. Raz ktoś zadzwoni i spyta skąd bierzesz tak piękne modelki a innym razem napisze fajne robisz foty, ale modelki mi się nie podobają. Chodzi o pewne cechy, łatwość przybierania pozycji (póz głupio brzmi ;-), lekkość, mimimka, intrygujące spojrzenie. Przecież nie każdy musi to mieć. Chodzi o to, żeby taką osobę odnaleźć i coś nią przekazać. Chociażby kobiecość, zawsze zachwycam się jak to nasze dziewczyny potrafią pokazać tą lekkość, kobiecość bez wulgarności, którą tak uwielbia większość facetów. Wystarczy popatrzeć na foty Widmańskiej, Urbaniak, Pisarczyk czy Bulanowskiej.
    Ale często trafi się na dziewczynę z której moim zdaniem największy mistrz niczego nie wydobędzie. A pewnie jest śliczną narzeczoną, kochanką czy kim tam jeszcze.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Aleś zamieszał! :-D
    Przecież zawsze znajdzie się ktoś, komu Twoja czy moja żona/narzeczona/córka/matka się nie podoba. Raz ktoś zadzwoni i spyta skąd bierzesz tak piękne modelki a innym razem napisze fajne robisz foty, ale modelki mi się nie podobają. Chodzi o pewne cechy, łatwość przybierania pozycji (póz głupio brzmi ;-), lekkość, mimimka, intrygujące spojrzenie. Przecież nie każdy musi to mieć. Chodzi o to, żeby taką osobę odnaleźć i coś nią przekazać. Chociażby kobiecość, zawsze zachwycam się jak to nasze dziewczyny potrafią pokazać tą lekkość, kobiecość bez wulgarności, którą tak uwielbia większość facetów. Wystarczy popatrzeć na foty Widmańskiej, Urbaniak, Pisarczyk czy Bulanowskiej.
    Ale często trafi się na dziewczynę z której moim zdaniem największy mistrz niczego nie wydobędzie. A pewnie jest śliczną narzeczoną, kochanką czy kim tam jeszcze.
    Nie było moim zamiarem mieszanie, tylko w pewnym momencie dyskusja zmierzała w kierunku niepodważalnych i jedynie słusznych cech jakie musi posiadać modelina aby była fotogeniczna. I dlatego przytoczyłem tą historie.

Uprawnienia umieszczania postów