Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 119

Wątek: O urodzie modelek i fotogeniczności :)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    dinderi, ale się nakombinujesz. wystarczy powiedzieć by oczy zamknęła odczekać 2-3sek i poprosić by otworzyła, zawsze działa
    To też.
    Zaprezentowany przeze mnie sposób, ma tą praktyczną zaletę, że moja konkretne modelka zaczęła mysleć o tym co robi i jak się zachowuje w trakcie sesji. Bardzo to pomogło całej naszej pracy. Po tym zabiegu bardzo się rozluźniła i nareszcie zaczęła byc naturalna.
    A nie kosztowało to wiele, ot 3 minuty.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    No to akurat piękna fotka nie jest(...)
    Masz prawo do takiego zdania, ale są też tacy, którzy jednak będą upierać się, że "Słowacki wielkim poetą był".

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy zdjęcie musi koniecznie być urodziwe?

"Malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych. Nie ukrywali brzydoty swoich modeli, ale pokazywali ich piękno, bo mieli dystans do swego tworzywa. W naszej piramidzie jesteśmy zarazem tworzywem i twórcami. Otóż gdyby ktoś był niedoskonały fizycznie nie wiedziałby gdzie kończy się i gdzie zaczyna się jego brzydota. I nie sposób żeby miał właściwy dystans do samego siebie. To jest powód, dla którego sądzę, że osobiście, nie mogę już dłużej brać udziału w tej gimnastyce. Nie umiem znaleźć dystansu."
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar Las3k
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wg mnie jak ktoś woli brzydkie kobiety, to nikt nie ma prawa mu tego zabronić.
    C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

To oczywiście nic nowego.
    Przecież nie tak dawno zmarł, chyba najbardziej znany polski piewca urody kobiety dojrzałej, Franciszek Starowieyski. A co do malarstwa flamandzkiego, to też trudno ocenić je jednoznacznie. Bo ci najbardziej znani dziś malarze, malujący, jak wspomniał Kolaj "starych i pokurczonych" nie byli w swoim czasie zbyt popularni.
    Dziś świat się zachwyca pracami malarzy którzy umierali z głodu , nie pamiętając popularnych w złotym wieku. No może z wyjątkiem Rubensa który z kolei właściwie malował po włosku. Ale rozwiń Kolaj swoją myśl, bo chyba Cię nie zrozumiałem a zaintrygowało mnie to co napisałeś.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    (...)Kolaj swoją myśl, bo chyba Cię nie zrozumiałem a zaintrygowało mnie to co napisałeś.
    http://www.youtube.com/watch?v=2n8nkACTF8Q

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Porwijcie się czasem na paszteta, na panią po 40tce, na kogoś z wyraźnym defektem urody i postarajcie się tam wykazać ukrywając jak najwięcej wad.
    Przykład proszę. Tylko udany, a nie tej obszernie nam znanej modelki

Coś już napisał Awatar Inka
    Miasto
    Podhale

Domyślnie

Może Battle?
    :wink:

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Rzecz w tym, ze nie powinno oceniac sie urody modelki, a samo zdjecie .. a przy tego typu battle raczej nie da sie tego ustrzec, w koncu o tym jest temat.

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Porwijcie się czasem na paszteta, na panią po 40tce, na kogoś z wyraźnym defektem urody i postarajcie się tam wykazać ukrywając jak najwięcej wad.
    Cytat Zamieszczone przez Inka Zobacz posta
    Może Battle?
    Tak, kwestia battla wydaje się interesująca, a szczególnie negocjacje z potencjalną modelką. Można zagaić w taki sposób:
    "brzydka jesteś jak szlag, do tego stara i masz całą masę defektów. Wiesz o tym ty, wiem i ja. Teraz zrobię ci parę fotek a potem pochwalę się na forum gdzie ocenimy czy na zdjęciach wychodzisz ładniejsza czy brzydsza niż w rzeczywistości"

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów