Pokaż wyniki od 51 do 60 z 88

Wątek: Photoshop CS5 za 900zl

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Bo niektórzy zapominają jak zaczynali. Wszyscy jak jeden tutaj i wszędzie wchodzili w ślubny biznes z Photoshopem, trzema piątkami ,torbą eLek i Bóg wie czego jeszcze To jest dopiero demagogia.
    No jest tylko, że ja nic takiego nie pisałem :rolleyes:.

Ja nie biadolę ze PS drogi, gdzie napisałem choć odrobinę, że drogi?
    No jak nie jak tak .

A niby w całkowitym porządku jest to, że CS kosztuje normalnie ile kosztuje, a system operacyjny, który umożliwia jakąkolwiek pracę na komputerze kosztuje 300-400 zł?
    I do tego się odniosłem. To tak samo jakbyś pytał czy to w porządku, że Canon jest taki drogi i powinien dawać sprzęt za połowę ceny tym co mają ochotę zacząć zarabiać na zdjęciach - chyba zgodzimy się, że to zupełny absurd.

No raczej nie to, że traci na produkcji Photoshopa i innych produktów.
    Ale pisałeś o ogromnych zyskach dlatego pytałem.

Lubie ironię, ale nie taką, która manipuluje sensem moich wypowiedzi.
    Ja nie widzę sensu pchania się z kasą w kieszeń skarbówki jeśli nie wiem na czym stoję. Po jaką cholerę na początek jak masz kilka zleceń w roku zakładać firmę, ludzie opamiętajcie się. Jeżeli interes wypali i na następny sezon po tym z kilkoma zleceniami ilość zleceń znacznie wzrośnie mogę myśleć o DG.

Nie lubię swojej ojczyzny do tego stopnia, żeby ją sponsorować.
    A już miałem nadzieję że się dogadamy .
    Znów problem, że ja o chlebie a Ty o niebie. Gdzie ja pisałem o podatkach, państwie, zusie (fuj) itd? Co ma jedno z drugim wspólnego? Wybierasz dozwoloną formę działalności jaka Ci pasuje. To nie ma nic wspólnego z cenami softu czy rzeczy, które są potrzebne do prowadzenia biznesu.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-03-2011 o 16:41
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów