Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
Ale o jakiej amnezji piszesz, bo znów nie wiem do czego się odnieść.
Nie odpowiadaj demagogicznymi ogólnikami, bo taka dyskusja nie ma żadnego sensu. Dlatego powtórzę.
Nie ma obowiązku prowadzenia biznesu. Jak kogoś nie stać na wyrzeczenia i na zainwestowanie to po prostu robi co innego. Biadolenie jaki to soft jest drogi i jak to wredne firmy na nim krocie zarabiają jest jakimś kosmicznym nieporozumieniem.
Bo niektórzy zapominają jak zaczynali. Wszyscy jak jeden tutaj i wszędzie wchodzili w ślubny biznes z Photoshopem, trzema piątkami ,torbą eLek i Bóg wie czego jeszcze To jest dopiero demagogia.

Ja nie biadolę ze PS drogi, gdzie napisałem choć odrobinę, że drogi? Stwierdzam tylko i takie jest moje zdanie, że skoro można mieć coś co kosztuje 2400 za 900 zł w ramach prawa to czemu nie. Nikomu nie bronię i nie potępiam kupowania za 2400.

No i co z tego wynika?
No raczej nie to, że traci na produkcji Photoshopa i innych produktów.
No widzisz - to już jest ad rem :grin:. Tak jest i dlatego biadolenie, że coś jest drogie w kontekście chęci prowadzenia firmy jest bez sensu.
Cieszę się żeśmy się zrozumieli :cool:.
Lubie ironię, ale nie taką, która manipuluje sensem moich wypowiedzi.
Ja nie widzę sensu pchania się z kasą w kieszeń skarbówki jeśli nie wiem na czym stoję. Po jaką cholerę na początek jak masz kilka zleceń w roku zakładać firmę, ludzie opamiętajcie się. Jeżeli interes wypali i na następny sezon po tym z kilkoma zleceniami ilość zleceń znacznie wzrośnie mogę myśleć o DG.

Nie lubię swojej ojczyzny do tego stopnia, żeby ją sponsorować.