20D to doskonały wybór Jakość obrazu znakomita (jak 40D, miałem oba więc mogłem porównać) Warto polować i myślę, że w granicach 800zł spokojnie dostaniesz
20D to doskonały wybór Jakość obrazu znakomita (jak 40D, miałem oba więc mogłem porównać) Warto polować i myślę, że w granicach 800zł spokojnie dostaniesz
Witam
Jako użytkownik podobnego aparatu (C30d) potwierdzam bardzo dobre opinie o 20d. Upolowanie egzemplarza w świetnym stanie moze być jednak dość trudne.
Jednak jeśli się uda to będziesz zadowolony. Używam 30d od 2007 roku działa i wygląda jak nowy, a to bardzo podobne konstrukcje :-D.
Pozdrawiam
Mirek
Używałem 20d i bardzo dobrze wspominam, przy szybkich zdjęciach AF czasami nie wyrabia, poza tym ok.
Do jakiej ilości pstryknięć bezpiecznie kupować 20D ? Ewentualnie czy lądować się w sprzęt który miał ja wymieniana ? Bo taka aukcja tez jest na allegro.
allegro.pl/canon-20d-body-i1473878930.html
tia?
mi po wymianie na żytniej migawka w 20D poszła się paść po 21k zdjęć.
i było to dokładnie po 8 miesiącach, a żytnia daje gwarancję na usługę (tylko) jedynie na 6 miesięcy, więc znów trzeba było wyskoczyć z 6 stówek (dostałem wtedy jedynie rabat chyba 40 zł, ale to też za inne naprawy wtedy było).
pozdro.,
m.
Migawka była wymieniana w Poznaniu na ul. Galileusza. I na te usluge byla 3 miesięczna gwarancja. Ktos cos slyszal o tym zakladzie. Dostalem zdjecia blizsze aparatu az tak strerany sie nei wydaje, obtarcia na sankach raczej standard wynikajacy z uzytkowania.