Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: 20D jako pierwsza lustrzanka?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

20D to doskonały wybór Jakość obrazu znakomita (jak 40D, miałem oba więc mogłem porównać) Warto polować i myślę, że w granicach 800zł spokojnie dostaniesz

Coś już napisał Awatar mirasb
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam
    Jako użytkownik podobnego aparatu (C30d) potwierdzam bardzo dobre opinie o 20d. Upolowanie egzemplarza w świetnym stanie moze być jednak dość trudne.
    Jednak jeśli się uda to będziesz zadowolony. Używam 30d od 2007 roku działa i wygląda jak nowy, a to bardzo podobne konstrukcje :-D.

Pozdrawiam
    Mirek

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Używałem 20d i bardzo dobrze wspominam, przy szybkich zdjęciach AF czasami nie wyrabia, poza tym ok.

Dopiero zaczyna Awatar Brzoska

Domyślnie

Do jakiej ilości pstryknięć bezpiecznie kupować 20D ? Ewentualnie czy lądować się w sprzęt który miał ja wymieniana ? Bo taka aukcja tez jest na allegro.

allegro.pl/canon-20d-body-i1473878930.html

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brzoska Zobacz posta
    Do jakiej ilości pstryknięć bezpiecznie kupować 20D ? Ewentualnie czy lądować się w sprzęt który miał ja wymieniana ? Bo taka aukcja tez jest na allegro.

allegro.pl/canon-20d-body-i1473878930.html
    teoretycznie jeżeli wymieniał serwis typu Zytnia to masz spokój lekko do 50k więc jeszcze nie dotarta sztuka.
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    teoretycznie jeżeli wymieniał serwis typu Zytnia to masz spokój lekko do 50k więc jeszcze nie dotarta sztuka.
    tia?
    mi po wymianie na żytniej migawka w 20D poszła się paść po 21k zdjęć.
    i było to dokładnie po 8 miesiącach, a żytnia daje gwarancję na usługę (tylko) jedynie na 6 miesięcy, więc znów trzeba było wyskoczyć z 6 stówek (dostałem wtedy jedynie rabat chyba 40 zł, ale to też za inne naprawy wtedy było).
    pozdro.,
    m.

Dopiero zaczyna Awatar Brzoska

Domyślnie

Migawka była wymieniana w Poznaniu na ul. Galileusza. I na te usluge byla 3 miesięczna gwarancja. Ktos cos slyszal o tym zakladzie. Dostalem zdjecia blizsze aparatu az tak strerany sie nei wydaje, obtarcia na sankach raczej standard wynikajacy z uzytkowania.

Awatar Robert.L
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosmo Zobacz posta
    20D to doskonały wybór Jakość obrazu znakomita (jak 40D, miałem oba więc mogłem porównać)....
    A możesz napisać ile głosniej 20d klapie lustrem od 40d, chodzi o to czy w cichym miejscu jest to znaczna różnica czy tylko inny dźwiek ale głośność podobna.

Uprawnienia umieszczania postów