Przygotuj sie na nerwice zwiazana z AF a tak ogolnie to dobry wybor
Przygotuj sie na nerwice zwiazana z AF a tak ogolnie to dobry wybor
Wybacz ale to bajczenie albo felerna sztuka albo takież obiektywy...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A czemuż by nie ? Co do iso to żadnego wielkiego przełomu w xxD później nie zauważyłem, co do AF to jednak od 40D postęp już jest przy najbardziej wymagających sytuacjach. A że wspomaga AF serią przedbłysków to insza inszość, zresztą nie dotyczy to tylko tego modelu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ty ja mianowałeś obiektywną... LOL
Ostatnio edytowane przez tantal ; 04-03-2011 o 17:39 Powód: Automerged Doublepost
Mój 20d jest z całą pewnością głośniejszy niż 450d znajomej.
W 20d dźwięk wydaje się bardziej "suchy", w 450d jest taki... No pełniejszy, ale cichszy ;]
Jeśli chodzi o autofocus nie wypowiem się, bo nie mam odpowiedniego porównania...
20D &
C18-55, C50/1.8, C70-200/2.8L
Nie trzeba porownywac do aparatow z wyzszej polki. Mialem kupe lat D70s i tam nie bylo czegos takiego jak nie trafiona fota a tutaj nagminnie sie to zdarza nawet z systemowymi szklami a juz nie wspomne o ciezszych warunkach oswietleniowych czy elementy o gladkiej fakturze. Nie ma co ukrywac to sa fakty i trzeba do tego przywyknac
Jasne, nie ma to jak klapki na oczach.
Kolega miał D200 (chwalony za precyzję AF, ponoć nawet wyższą niż D300) na wyjeździe sylwestrowym, robił zdjęcia w duecie z 18-200.
Było trochę pudeł, może bez dramatu (bo i szkło ciemne), ale przy wspomaganiu lampą z Canona nie miałbym gorszego uzysku.
Trochę obiektywizmu, ludzie![]()
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
To wyglada na to ze wiekszosc ma zepsute puszki![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No cóż nie wiem kto tu ma klapki na oczach, ja tylko wysunąłem swoją obiektywna opinie a tu ciach ochy achy bo na canon board nikon![]()