Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: okazja 350d

Domyślnie okazja 350d

witam

mam okazje kupić canona 350d z grypą, kitem, bzdetami i uwaga.. z przebiegiem PODOBNO ok 6k za 870 zł
    pisze to ponieważ chce sie poradzić czy wg was facet mówi prawde co do przebiegu.. bo jak na "wypasiony" zestaw z takim przebiegiem to wg mnie niewiele żąda..

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Nie pamiętam już czy dało radę sprawdzić jego przebieg za pomocą jakiegoś programu, ale czy to jest jakaś promocja to jednak nie

dobrze by było gdybyś podał/a link do aukcji...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To nie jest jakaś super okazja - jeśli grip jest nieoryginalny, to raczej normalna cena zakupu. Zestawy z 400D widziałem na aukcjach w granicach 800-900zł.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macocha Zobacz posta
    witam

mam okazje kupić canona 350d z grypą, kitem, bzdetami i uwaga.. z przebiegiem PODOBNO ok 6k za 870 zł
    pisze to ponieważ chce sie poradzić czy wg was facet mówi prawde co do przebiegu.. bo jak na "wypasiony" zestaw z takim przebiegiem to wg mnie niewiele żąda..
    Ja bym nie kupował aparatu z grypą

Wszystko jest możliwe. Taki przebieg również

Awatar mastal23
    Miasto
    KrK & Lublin

Domyślnie

Za taką kasę możnaby kupić nawet 20d, może z trochę większym przebiegiem i również większymi możliwościami

Domyślnie

właśnie w tym problem że grypa oryginalna

ale dzięki za odpowiedzi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    To nie jest jakaś super okazja - jeśli grip jest nieoryginalny, to raczej normalna cena zakupu. Zestawy z 400D widziałem na aukcjach w granicach 800-900zł.
    tylko że czytając od pewnego czasu wieeeele wątków na tym i innych forach, odniosłam wrażenie, że 350ka ma trwalszą migawkę
    Ostatnio edytowane przez Macocha ; 26-02-2011 o 18:22 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Mam 400D + nieoryginalny grip z przebiegiem 13K, wyceniłbym go na 850-900zł.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

tylko że czytając od pewnego czasu wieeeele wątków na tym i innych forach, odniosłam wrażenie, że 350ka ma trwalszą migawkę
    Jak sama napisałaś odniosłaś wrażenie - niekoniecznie mające pokrycie w rzeczywistości ;>
    Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 26-02-2011 o 19:30 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

zapytaj właściciela na której migawce zrobił te 6 tys:-D

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

witam

Żąda "tak sobie". Ja jeśli mogę wtrącić tylko od siebie: mamy 2011 rok i sprzęt pokroju 350D jest przestarzały moralnie :razz: .Nie twierdzę oczywiście, że nie można robić nim zdjęć - ba, jak ktoś potrafi to można bardzo dobre fotografie wytwarzać za jego pomocą, ale ...no właśnie: funkcjonalność które oferuje np. taki 500D (przecież nie najnowszy model i trzeba dołożyć drugie tyle) sprawia że EOSowi 350D zostaje tylko funkcja reliktu przeszłości.

Pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

350 jest obecnie "kultowy", bo ma tylko 8mpx.
    Ponoć sRAWy z 50d są identyczne z tymi, generowanymi przez "zabytek".
    Mam, działa świetnie, nie bardzo wiem, czy i na co wymienić.
    Af słaby, wyświetlacz... (prawie go nie ma), brak pomiaru punktowego, ale obrazek - pierwsza klasa.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów