Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Jak łatwo zarobić na zdjęciach?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Ja nie bronię tego sprzedawcy i nie lubię takich przekrętów (Tak, uważam że to przekręt). Apeluję jednak o rozwagę przy zakupach "za pół darmo". Dopóki ludzie będą się nabierać na takie rzeczy dopóty będą tacy sprzedawcy.
    Zarzucono mi, że zarejestrowałem się na forum żeby bronić jakiego sprzedawcę z allegro. Moja odpowiedź: Sprawdźcie proszę w moim profilu kiedy utworzyłem konto..

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

thrymek, napisałem, że mam wrażenie
    Po dacie rejestracji widzę, że było ono mylne.
    Zwracam honor i przepraszam. Mea culpa :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Ciekawe jak ? Konto można założyć nawet babci, a logować się można z różnych IP. To jest nie do opanowania przez Allegro.
    Niejeden juz probowal i sie bardzo zdziwil
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A ja nie mam nic przeciwko. Aukcja była umieszczona w zakładce fotografia artystyczna, nie w telefony i akcesoria. Gość w opisie zamieścił pogrubioną informację, że sprzedaje zdjęcie telefonu. Nadmienił, by wyraźnie czytać opis aukcji. Rośnie nam pokolenie analfabetów i idiotów z genetycznie powiększonymi kciukami do sprawniejszego napieprzania w konsole, to może choć jeden się czegoś nauczył. Nikt rozgarnięty nie kupiłby tego. A sama aukcja mogła być wystawiona dla jaj po prostu. Nie mam nic przeciwko, a wręcz przeciwnie - polecam tego Allegrowicza=)

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Ja bym sam chętnie kupił od niego tą aukcję. W tytule aukcji jest wyraźnie napisane - "Iphone 4 32gb". W opisie też podaje parametry urządzenia, nie parametry zdjęcia. Dla każdego sądu sprawa będzie jasna co sprzedaje.

To trochę tak jak z smsami informującymi o wygranej. Niektórzy powysyłali przedsądowe pisma o wypłatę wygranej.
    Jedyna różnica pomiędzy cwaniaczkiem z telefonem a cwaniaczkiem z smsami jest taka, że ci od SMSów nawet jak wypłacą nagrody tym nielicznym którzy pójdą do sądu, na całym interesie i tak będą sporo do przodu. Natomiast ten cwaniaczek z telefonem, będzie musiał kupić za swoje Iphone i szybko wróci do rzeczywistości
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Początki nałogu Awatar kulek855
    Miasto
    Podkarpackie

Domyślnie

Opis aukcji powinien być jasny. I zgodny z tym co sprzedajemy. Trudno mi zabrać zdanie na temat sprzedającego więc jego postawę przemilczę.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów