Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ale jaja

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Wink Ale jaja

Bardzo proszę albo o zamknięcie tego wątku, albo o kulturalną dyskusję bez inwektyw - naprawdę gorąco proszę.

A teraz do rzeczy - otóż nie mogłem się powstrzymać i nie podpiąć linku do dyskusji z dpreview.com na temat ostatniego hitu Nikona. Zastanawiałem się, czy dać to do któregoś z wątków o D200 lub do wątku Jurka "o wariacji", ale ponieważ boję się zamknięcia lub intensywnej walki Bojowników-O- Zachowanie-Czci-Systemów, daję osobno.

Sami oceńcie rzetelność ocen, sampli, poziom wypowiedzi i argumentacji. Kurczę tak - to ci sami ludzie, którzy proszą o źródła :-o To ci sami tropiciele faktów dotyczących 5D

Oto link.

A teraz dwie sprawy:
    1) jescze raz bardzo przepraszam...
    2) chylę czoła przed koleżeńskim forum Nikona Jakość wypowiedzi jest (mimo wielu wad) jednak na kosmicznie innym poziomie

(no może poza kilkoma trollami postującymi i u nas - nota bene spodziewam się ich tutaj i dlatego pisałem o zamknięciu - zgaduję pierwszy post "ale nikon ma mniejsze szumy niż 5D" a na argument o nieprofesjonalnym podejściu do testu odpowiedź "ale 300D jest srebrny" albo "****" albo inne na tym poziomie).
    Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 16-12-2005 o 20:41
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uprawnienia umieszczania postów