Dla mnie bomba. Zwłaszcza 1, 3 i 6 mi się podobają.
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Strasznie mi się podoba w jaki sposób komponujesz zdjęcia i rola jaką odgrywa kolor. 1 jest bardzo fajna, fajne ujęcie, troszkę mi przeszkadza kawałek torby w prawym dolnym rogu. Co do reszty ujęć nie mam zarzutu. Są świetne. Bardzo podoba mi się 2 3 5 6 są zdecydowanie bardzo bardzo dobre5 jest zdecydowanie moim faworytem.
Rewelacyjne zdjęciaKolor pięknie tutaj gra
Przyjęło się, że zdjęcia streetowy winny być czarno białe, bo kolor potrafi rozproszyć i odciągnąć uwagę od głównego planu, ale u Ciebie to kolor głównie kieruje oczy tam gdzie powinien
![]()
pkt. 8. regulaminu
Pamiętam jeszcze takie wagi jak na 1! Były na monety. Ten model pokazywał wynik na podziałce, a były jeszcze modele, które drukowały na małym kartoniku (takim jak dawne bilety PKP) i wyrzucały na pamiątkę. Gdzie to się jeszcze uchowało? Pytam, bo sam lubię znaleźć starą machinę.
A zdjęcia jak najbardziej na tak.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
moim skromnum zdaniem bardzo, bardzo fajowskie.
jestem za, chętnie zobaczę więcej!
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
6. :wink: