Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [marcin210178] ptaki

Coś już napisał

Domyślnie [marcin210178] ptaki

Witam wszystkich :-D i zapraszam do komentowania.
    1.Bogatka
    2.Rudzik
    3.Łyska
    4.Strzyżyk

groszek82
    Guest

Domyślnie

Ładne zdjęcia . świetne GO

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jaką ogniskową robiłeś te fotki? Bardzo ładne, lubię takie. Chętnie bym popróbował swoich sił, ale nie wiem czy z 200 mm w ogóle jest sens zabierać się za to? ;-))
    300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzidofon Zobacz posta
    Jaką ogniskową robiłeś te fotki? Bardzo ładne, lubię takie. Chętnie bym popróbował swoich sił, ale nie wiem czy z 200 mm w ogóle jest sens zabierać się za to? ;-))
    Dzięki za miłe słowo nie pamiętam dokładnie jaka była ogniskowa ale wszystkie były robione C 70-300 is usm jeżeli dobrze pamiętam to rudzik był poniżej 200mm, jeszcze coś dorzucę i tam też na pewno będą zdjęcia z ogniskową poniżej 200mm
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    5.
    Śmieszka
    6.
    Kos
    7.
    Pokrzywnica
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Kos się nie wyświetla to wrzucam jeszcze raz
    6.
    Kos
    Ostatnio edytowane przez marcin210178 ; 23-02-2011 o 00:01 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Świetne ptasie ujęcia. Faktycznie fajna głębia ostrości, która podkreśla modela fajnie komponuje się w zdjęciach. Bardziej podoba mi się pierwsza seria. A najbardziej zdjęcia 1 i 2. 3 jak dla mnie troszkę traci na ułożeniu modela . W 4 troszkę brakuje mi ostrości. Z drugiej serii najbardziej przypadła mi do gustu śmieszka

Uprawnienia umieszczania postów