Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: canon 5d mk2 -co w nowym zestawie

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Nie. Miał obowiązek, a Ty powinieneś żądać naprawy lub wymiany na nowy (Twój wybór).
    Ale tamten tekst to już niepotrzebny...
    Na całe szczęście sklep tez ma jakies prawa. Gdyby to TYLKO od klienta zalezalo to oczywiscie NIKT by nie chcial naprawy a przeciez tak wlasnie zamyka sie sprawa chyba 90% spraw.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Na całe szczęście sklep tez ma jakies prawa. Gdyby to TYLKO od klienta zalezalo to oczywiscie NIKT by nie chcial naprawy a przeciez tak wlasnie zamyka sie sprawa chyba 90% spraw.
    Ja byś kupił nówkę w sklepie i okazało się że ma wadę fabryczną to też byś wolał wymianę na produkt wolny od wad a nie naprawę. Naprawiać to można coś jak się zepsuje po miesiącu czy kilku użytkowania. Zresztą w moim przypadku to nawet nie było co naprawiać. Przewody są fabrycznie robione i nikt nie będzie z lutownicą coś grzebał we wtyku bo i tak to jest nierozbieralna całość. Ale co cwaniak kit mi pocisnął a ja to łyknąłem. Dlatego napisałem na wstępie żeby uważać na obsługę w MM. Koleżanka z nimi miała jeszcze lepszy numer bo woziła się z naprawą kompa przez rok. A że obudowę miała taką kosmiczną z rączką u góry to się śmialiśmy że specjalnie taką dostała żeby dobrze jej się komputer nosiło z serwisu MM i do domu, z domu do serwisu itd...

Uprawnienia umieszczania postów