Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: canon 5d mk2 -co w nowym zestawie

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    No to słucham jak według Ciebie to wygląda.
    Odpowiem krótko, dla mnie większość wad jest nieistotnych i łatwo usuwalnych. Takie moje prawo.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Ja byś kupił nówkę w sklepie i okazało się że ma wadę fabryczną to też byś wolał wymianę na produkt wolny od wad a nie naprawę. Naprawiać to można coś jak się zepsuje po miesiącu czy kilku użytkowania. Zresztą w moim przypadku to nawet nie było co naprawiać. Przewody są fabrycznie robione i nikt nie będzie z lutownicą coś grzebał we wtyku bo i tak to jest nierozbieralna całość. Ale co cwaniak kit mi pocisnął a ja to łyknąłem. Dlatego napisałem na wstępie żeby uważać na obsługę w MM. Koleżanka z nimi miała jeszcze lepszy numer bo woziła się z naprawą kompa przez rok. A że obudowę miała taką kosmiczną z rączką u góry to się śmialiśmy że specjalnie taką dostała żeby dobrze jej się komputer nosiło z serwisu MM i do domu, z domu do serwisu itd...
    Jasne, ja Cię doskonale rozumiem, mało tego często wychodzę naprzeciw kiedy postawa Klienta jest OK. Schodki zaczynają się wtedy kiedy Klienta jeszcze nie widać a już go słychać... :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam jeszcze bo zaraz spadam. Jeśli Canon chce naprawiać aparat a Klient chce wymiany to:

1. Sklep musi kupić nową sztukę
    2. Naprawianą sprzedać odpowiednio taniej.

Sprzedawca nie musi wymieniać towaru na nowy tylko wtedy, gdy nie jest to możliwe albo wymaga nadmiernych kosztów i sprzedawca to udowodni.
    Ostatnio edytowane przez GoOrange ; 25-02-2011 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów