No to haslo akurat jak ulal pasuje na to forum. Tutaj poza sprzetem niewiele sie liczy...Zamieszczone przez mjastrzebski
No to haslo akurat jak ulal pasuje na to forum. Tutaj poza sprzetem niewiele sie liczy...Zamieszczone przez mjastrzebski
Wymienianie 5D w przypadku dyskusji o d200 to jak rozmawianie o sznurze w domu wisielca. 20D wystarczy, parę osób go tu ma.Zamieszczone przez pn_
5d zdaje się, również nie jest niczym egzotycznym.
Jarek
Ja tego nie neguje, matryca maloobrazkowa w 5D daje bardzo dobre jakosciowo fotki, mowie tylko o tym, ze prawie nikogo z Kolegow na ten aparat nie stac, wiec i jakby go nie bylo...Zamieszczone przez oskarkowy
Ja mam, paru innych też. To chyba jakby jest.Zamieszczone przez pn_
"Jakby nie ma" to matrycy ff w nikonach. Choć już mi paru próbowało udowadniać coś innego..
Jarek
Jest, czy nie ma, nie zmienia to faktu, ze najlepsze jakosciowo fotki produkuje D2X. Bylo nawet w jakims watku na tym forum, z odpowiednimi linkami.Zamieszczone przez oskarkowy
Nawet pare osob zdziwilo sie mocno, ze D2X mniej szumi niz 1Ds...
Moze dlatego ze to jest forum sprzetowe a nie fotograficzne ?Zamieszczone przez pn_
![]()
Zamieszczone przez pn_
no i co tacy zdziwieni? Chyba jasno i wyraznie jest napisane "Forum użytkowników aparatów marki Canon".Zamieszczone przez Polaco
Zmień płytę, bo to co piszesz, to wszyscy od dawna już wiedzą.Zamieszczone przez pn_
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...