Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Proshow Producer - jakość zapisu

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Proshow Producer - jakość zapisu

I ja mam kilka zagadek. Może ktoś pomoże?
    Zrobiłem zestaw zdjęć z uroczystości i chcę dodać do tego prezentację. Robię ją na DVD w programie ProShow Gold. I teraz tak:

1. Na kompie prezentacja chodzi dobrze (rozdzielczość niska, głos ok). Ale na odtwarzaczu DVD (testowałem na LG - nie pierwszej nowości, ale nie jakiś tam przedpotopowy ) zauważam delikatne szarpanie obrazu i ewidentne rwanie dźwięku. Co powinienem zrobić, by obejść ten problem? Jakość kompilacji DVD?

2. Po kolejnych próbach stwierdziłem, że może zrobić 2 prezentacje - tj jedna DVD a druga EXE dla kompa (jest tam zakładka to umożliwiająca), ale teraz płyta działa na DVD (z problemami opisanymi wyżej) a na kompie nie śmiga (zawiesza się w po wejściu w Komputer).

3. Ponieważ wszystkich zrobionych zdjęć jest okolo 200 szt z C 6D w jpg (do prezentacji wybrałem ok 70 i skopiowałem do oddzielnego katalogu), więc chciałbym te wszystkie "dograć" do płyty, by na jednym krążku były oryginalne zdjęcia w oddzielnym katalogu i prezentacja DVD+EXE. Da się to zrobić bezpośrednio w ProShow (np dodać menu i kwadracik "Zawartość płyty" i skierowac do katalogu zdjęć, czy zrobić to jakość poprzez "dogranie" do najpierw nagranej prezentacji (nie zamknięta sesja)?

Z góry dzięki za szybką reakcję.
    Ostatnio edytowane przez Tommeck ; 28-03-2013 o 09:00

Uprawnienia umieszczania postów