Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Przeterminowane klisze

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robinq Zobacz posta
    ja używam cały czas wspomnianego wcześniej rękawa i też nie ma problemu. wrzucam do środka koreks, nożyczki, materiał i otwieracz do piwa, siadam w fotelu - 5 minut i po robocie. Polecam bo czynność nie jest wcale skomplikowana a tak jak kolega wcześniej wspomniał operowanie normalnym koreksem jest dużo wygodniejsze.
    a operowaliście tym powyższym ??

nie boje się ciemności ale poczytałem trochę ile to problemów mają ludzie z normalnymi koreksami, zacinanie się itd, a dwa myślałem że w takim przypadku nie będzie problemu z paluchami które polecą nie tu tam gdzie trzeba, wywnioskowałem że można go załadować nawet po pijaku

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    a operowaliście tym powyższym ??

nie boje się ciemności ale poczytałem trochę ile to problemów mają ludzie z normalnymi koreksami, zacinanie się itd, a dwa myślałem że w takim przypadku nie będzie problemu z paluchami które polecą nie tu tam gdzie trzeba, wywnioskowałem że można go załadować nawet po pijaku
    Kup Jobo 1520 bo to oszczędny koreks, ktory zużywa mało chemii na jeden film. A jeśli boisz się zacinania, kup Kaisera z metalowymi szpulami bo w nie najłatwiej wchodzą filmy.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Uprawnienia umieszczania postów