Witam,
Czy ma ktoś może dostęp do sklepu, miejsca gdzie sprzedają filmy etc. gdzie dostałbym przeterminowane klisze czarno-białe w Warszawie? Chodzi naturalnie o mały obrazek.
Witam,
Czy ma ktoś może dostęp do sklepu, miejsca gdzie sprzedają filmy etc. gdzie dostałbym przeterminowane klisze czarno-białe w Warszawie? Chodzi naturalnie o mały obrazek.
Wątpię żeby ktokolwiek z premedytacją sprzedawał coś nie jest dłużej przystosowane do użytku... A z ciekawości, czemu filmy z bieżącą datą są nie ok?
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Oczywiście, że sprzedaje się przeterminowane klisze. Ja kupowałem takie ze względu na sporo niższą cenę. Poszukaj na allegro, może coś jest lub się pojawi.
Przeterminowane filmy to akurat chleb powszedni, potrzebna tylko wolna półka w lodówce.
Fumar,
Generalnie to giełda w Stodole, coś zawsze się znajdzie...no ale to tylko w niedzielę.
Możesz zapytać tu Fotofilm w Piasecznie, sklep internetowy,ale można podjechać i odebrać na miejscu jak potrzeba.
5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866
Dzięki panowie. Chciałem iść na giełdę, ale niestety nie miałem możliwości, może następnym razem ;-)
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Jak już*tak dyskutujecie, to ja się wypowiem - średniego formatu do cyfrowej lustrzanki nie ma w ogóle co porównywaćWięc z tym starciu wygrywa jednak tradycja
Sam sprawdziłem, po przejściu z cyfry na analogowy średni miałem wrażenie, jak przesiąść się*z piechoty na rower
Co do tematu - na Allegro jest pełniutko przeterminowanych filmów, jak taki kupisz i wystawisz jeszcze na słońce i ciepło to efekty specjalne masz gwarantowane![]()