Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Przeterminowane klisze

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie Przeterminowane klisze

Witam,

Czy ma ktoś może dostęp do sklepu, miejsca gdzie sprzedają filmy etc. gdzie dostałbym przeterminowane klisze czarno-białe w Warszawie? Chodzi naturalnie o mały obrazek.

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Wątpię żeby ktokolwiek z premedytacją sprzedawał coś nie jest dłużej przystosowane do użytku... A z ciekawości, czemu filmy z bieżącą datą są nie ok?
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Domyślnie

Oczywiście, że sprzedaje się przeterminowane klisze. Ja kupowałem takie ze względu na sporo niższą cenę. Poszukaj na allegro, może coś jest lub się pojawi.

Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerbil Zobacz posta
    Ja kupowałem takie ze względu na sporo niższą cenę.
    Ja, ze względu na niższe koszty, po prostu wybrałem cyfrówkę:P
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    Ja, ze względu na niższe koszty, po prostu wybrałem cyfrówkę:P
    Ta... i 20d porównujesz z analogiem?
    Na allegro kiedyś widziałem ktoś prywatnie miał kilka rolek, ale nie pamiętam co to było?

Bywalec Awatar vinietu
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Przeterminowane filmy to akurat chleb powszedni, potrzebna tylko wolna półka w lodówce.
    Fumar,
    Generalnie to giełda w Stodole, coś zawsze się znajdzie...no ale to tylko w niedzielę.
    Możesz zapytać tu Fotofilm w Piasecznie, sklep internetowy,ale można podjechać i odebrać na miejscu jak potrzeba.
    5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dzięki panowie. Chciałem iść na giełdę, ale niestety nie miałem możliwości, może następnym razem ;-)

Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Ta... i 20d porównujesz z analogiem?
    Tak, nadal jest to opcja sporo tańsza wziąwszy pod uwagę jeszcze koszty chemii i papierów bądź skanowania i drukowania.

Tylko proszę nie próbuj mnie teraz edukować o wyższości analoga nad cyfrą...

Coś już napisał
    Miasto
    wroclaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    Tak, nadal jest to opcja sporo tańsza wziąwszy pod uwagę jeszcze koszty chemii i papierów bądź skanowania i drukowania.

Tylko proszę nie próbuj mnie teraz edukować o wyższości analoga nad cyfrą...
    Tematem było zapytanie o negatywy..a nie o wyzszosci cyfry nad c-41.
    Przy okazji,napewno technicznie cyfra jest lepsza,ale własnie ta niedoskonałość i specyficzny klimat ma nadal swoich zwolenników analoga

Dopiero zaczyna Awatar ArN_Pń

Domyślnie

Jak już*tak dyskutujecie, to ja się wypowiem - średniego formatu do cyfrowej lustrzanki nie ma w ogóle co porównywać Więc z tym starciu wygrywa jednak tradycja Sam sprawdziłem, po przejściu z cyfry na analogowy średni miałem wrażenie, jak przesiąść się*z piechoty na rower

Co do tematu - na Allegro jest pełniutko przeterminowanych filmów, jak taki kupisz i wystawisz jeszcze na słońce i ciepło to efekty specjalne masz gwarantowane

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów