Witam,
Czy ma ktoś może dostęp do sklepu, miejsca gdzie sprzedają filmy etc. gdzie dostałbym przeterminowane klisze czarno-białe w Warszawie? Chodzi naturalnie o mały obrazek.
Witam,
Czy ma ktoś może dostęp do sklepu, miejsca gdzie sprzedają filmy etc. gdzie dostałbym przeterminowane klisze czarno-białe w Warszawie? Chodzi naturalnie o mały obrazek.
Wątpię żeby ktokolwiek z premedytacją sprzedawał coś nie jest dłużej przystosowane do użytku... A z ciekawości, czemu filmy z bieżącą datą są nie ok?
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Oczywiście, że sprzedaje się przeterminowane klisze. Ja kupowałem takie ze względu na sporo niższą cenę. Poszukaj na allegro, może coś jest lub się pojawi.
20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R
Przeterminowane filmy to akurat chleb powszedni, potrzebna tylko wolna półka w lodówce.
Fumar,
Generalnie to giełda w Stodole, coś zawsze się znajdzie...no ale to tylko w niedzielę.
Możesz zapytać tu Fotofilm w Piasecznie, sklep internetowy,ale można podjechać i odebrać na miejscu jak potrzeba.
5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866
Dzięki panowie. Chciałem iść na giełdę, ale niestety nie miałem możliwości, może następnym razem ;-)
Jak już*tak dyskutujecie, to ja się wypowiem - średniego formatu do cyfrowej lustrzanki nie ma w ogóle co porównywaćWięc z tym starciu wygrywa jednak tradycja
Sam sprawdziłem, po przejściu z cyfry na analogowy średni miałem wrażenie, jak przesiąść się*z piechoty na rower
Co do tematu - na Allegro jest pełniutko przeterminowanych filmów, jak taki kupisz i wystawisz jeszcze na słońce i ciepło to efekty specjalne masz gwarantowane![]()