Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Przeterminowane klisze

Uzależniony Awatar MaciekH
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArN_Pń Zobacz posta
    Jak już*tak dyskutujecie, to ja się wypowiem - średniego formatu do cyfrowej lustrzanki nie ma w ogóle co porównywać
    Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    Chodzi naturalnie o mały obrazek.
    A jest też cyfrowy średni format:P
    20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Domyślnie

Kolega się o sklep pyta, a Wy o czym innym klepiecie. Ja kupowałem w Digital Warszawa (o ile dobrze pamiętam nazwę) na Allegro. Poza sprzedażą internetową mieli też normalny sklep gdzieś w Warszawie, jak nazwa sugeruje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gerbil Zobacz posta
    Kolega się o sklep pyta, a Wy o czym innym klepiecie. Ja kupowałem w Digital Warszawa (o ile dobrze pamiętam nazwę) na Allegro. Poza sprzedażą internetową mieli też normalny sklep gdzieś w Warszawie, jak nazwa sugeruje.
    Na nowym świecie mają sklep, przeterminki kolorowe mają na pewno ale czy czarno - białe, tego nie wiem.
    6d - s 35 1.4 a - c 85 1.8 - t 16-28 2.8 - 430ex ii - yn 560 iii - s nx 10 - s nx 30 2.0
    past: 5d - 40d - 20d - c 28 1.8 - c 35 2.0 - c 17-40 4.0 l - t 90 2.8 vc - c 70-210 3.5-4.5 - t 17-50 2.8 - t 17-35 2.8-4.0

Paweł Postaleniec fotoBLOG

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekH Zobacz posta
    A jest też cyfrowy średni format:P
    tiaa... w 20D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    NP-20 (stary 25 lat)- nie spodziewałem się, ze cokolwiek z niego będzie, TUTAJ
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 22-02-2011 o 11:04 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelson Zobacz posta
    Na nowym świecie mają sklep, przeterminki kolorowe mają na pewno ale czy czarno - białe, tego nie wiem.
    Warszawa Nowy Świat 66 - o tym mowa ??

http://allegro.pl/show_user_auctions...940&gr_id=8852

Nie wiem co mają na miejscu, na allegro to zawsze takie tanioszki , kiedyś u nich kupiłem kilka klisz .

A ten cynk pod piasecznem dobra opcja jutro się pzejade nie będę musiał płacić za wyprawę do wawy ani za przesyłke to można w zamian droższy film kupić

może mi ktoś polecić który film kupić żeby było fajne ziarno ??

tak w ciemno to wybralbym ten

Ilford - Delta Professional 3200/135/36

ale z racji ceny w wiekszej liczbie wychodza niestety dosc spore koszta wiec poza jednego filmu na sprawdzenie chcialbym jeszcze cos jeszcze tanszego

i tutaj mam pytanie od te dwa filmy

tego ilforda

http://www.fotofilm.com.pl/shop/main...php?co=4&id=20

i ten

http://www.fotofilm.com.pl/shop/main...hp?co=4&id=639

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

pomoże ktoś ??

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja słyszałem, że ten Ilford 3200 jest super. Mój kumpel teraz go pstryka. Ja osobiście - nie mam pojęcia jak się zachowuje.

Jeśli chodzi o Nowy Świat w Warszawie. Tak ten sklep ma klisze, ale tylko 100 i 200 i do tego kolor.

Aha, stałem się nowym posiadaczem EOSa 30. Jest świetny! ;-)

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    Ja słyszałem, że ten Ilford 3200 jest super. Mój kumpel teraz go pstryka. Ja osobiście - nie mam pojęcia jak się zachowuje.

Jeśli chodzi o Nowy Świat w Warszawie. Tak ten sklep ma klisze, ale tylko 100 i 200 i do tego kolor.

Aha, stałem się nowym posiadaczem EOSa 30. Jest świetny! ;-)

fujifilm X-tra 400 też tam kupowałem , ale dopiero zobaczę czy coś z tego wyszło

Nikt nie odpowiadał więc kupiłem zarówno ilforda jak i fomapan z powyższego linku i sobie sam porównam

3200 jeszcze nie kupiłem bo planuje zabrać się za samodzielne wołanie i chyba lepiej zacząć od czegoś tańszego i standardowego naprać wprawy żeby potem ocenić .

Ps: nie sprzątnął mi wczoraj ktoś z tutaj obecnych z przed nosa koreksu do wołania w świetle ?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

co do filmów to najczęściej używam ilforda FP4 i HP5 - polecam wypróbować, choć jedni wolą deltę inni nie...
    Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    Ps: nie sprzątnął mi wczoraj ktoś z tutaj obecnych z przed nosa koreksu do wołania w świetle ?
    hmmm zaciekawiłeś mnie z tym koreksem do wołania w świetle
    ja używam normalnego jobo plus rękaw patersona czyli to chyba też jest zestaw do wołania w świetle

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robinq Zobacz posta
    co do filmów to najczęściej używam ilforda FP4 i HP5 - polecam wypróbować, choć jedni wolą deltę inni nie...

hmmm zaciekawiłeś mnie z tym koreksem do wołania w świetle
    ja używam normalnego jobo plus rękaw patersona czyli to chyba też jest zestaw do wołania w świetle

Tak tylko tam nie musiałeś nic gmerać po omacku

to cudo mam na myśli

http://allegro.pl/show_item.php?item=1465435989

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów