Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: GRIP i jeden akumulator-zadziała?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Ja swego czasu testowałem w gripie zamienniki Phottix-a i zachowywały sie identycznie z oryginalnym aku. nie zauważyłem zadnej różnicy w działaniu a cena ok. 50zł
    ja mam phottixa i jakiegoś NN który był w gratisie do poprzedniego gripa którego reklamowałem. Obydwa niestety w gripie zachowują się dziwnie.

tak w temacie zasilania - ktoś kupował może te oryginały? http://allegro.pl/canon-bp-511a-nowy...471374135.html zastanawia mnie jak bardzo są oryginalne w tej cenie
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    ...tak w temacie zasilania - ktoś kupował może te oryginały? http://allegro.pl/canon-bp-511a-nowy...471374135.html zastanawia mnie jak bardzo są oryginalne w tej cenie
    Trochę podejrzanie niska cena jak na oryginalne ogniwa. Według mnie są to albo dobre podróbki albo jakieś oryginalne "leżaki magazynowe" niewiadomego pochodzenia.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Trochę podejrzanie niska cena jak na oryginalne ogniwa. Według mnie są to albo dobre podróbki albo jakieś oryginalne "leżaki magazynowe" niewiadomego pochodzenia.
    Zauważ ze na aukcji jest sprzedawana tylko 1szt. i jak jest niższa cena od innych źródeł, to nie musi być od razu trefny towar. Nie popadajmy w paranoję
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Zauważ ze na aukcji jest sprzedawana tylko 1szt. i jak jest niższa cena od innych źródeł, to nie musi być od razu trefny towar. Nie popadajmy w paranoję
    Nikt tutaj nie popada w paranoję. Temat "oryginalnych" akumulatorów BP-511
    z Allegro był już wcześniej poruszany i w kilku przypadkach okazało się że są to bardzo dobre (pod względem wyglądu i opakowania) podróbki.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Tak, temat podróbek był obecny na forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?p=827307 od posta #2674 w dół, a także w innych miejscach do których nie mogę się dokopać w chwili obecnej. Gdyby aku okazało się podróbką najlepszym rozwiązaniem jest postraszenie sprzedawcy naszym zamiarem poinformowania Canon Polska o jego niecnym postępowaniu :-D
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uprawnienia umieszczania postów