Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: GRIP i jeden akumulator-zadziała?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie GRIP i jeden akumulator-zadziała?

Witam Jedno pytanie dotyczące GRIP-ów do Was, forumowiczów

Czy jest możliwość używania GRIP-a tylko z jednym akumulatorem? Zamówiłem grip BG-E5 do 500d a narazie posiadam tylko jeden akumulator, i jestem ciekawy czy będe "skazany na baterie"

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tak .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

olek.tbg, nie lepiej było by Ci założyć jeden wątek i skupiać w nim wszystkie swoje pytania? Poprosiłbyś moderatorów o nie usuwanie i wtedy by było luźniej po prostu

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Hmm ja jestem za Z okazji chwili wolnego czasu staram się " chłonąć wiedze":-D
    W takim razie prosiłbym moderatorów o nie usuwanie np. tego wątku Pytanie tylko : jak go zatytułowac?

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Nie ma za czy przeciw. Postaraj się to uściślić we wiadomości do jednego z moderatorów. Bo tutaj nie każdy zagląda.
    Miałeś większy wątek tam kontynuuj swoje problemy. Zamiast co chwila tworzyć nowe. Z resztą odnośnie teraźniejszego tematu kilka postów już było...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja używam z jednym i wszytko śmiga jak należy i nawet się nad tym nie zastanawiałem po kupieniu gripa tylko włożyłem aku i już..., zresztą niby dlaczego miałoby nie działać...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Działa bez problemu, tylko koledzy nie dopowiedzieli, że powinien być umiejscowiony z prawej strony i aparat będzie pokazywał połowę naładowania baterii
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jak otworzysz klapkę od gripa, to tam jest rozrysowane jak powinny być rozmiesczone aku.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 21-02-2011 o 09:36 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Działa bez problemu, tylko koledzy nie dopowiedzieli, że powinien być umiejscowiony z prawej strony i aparat będzie pokazywał połowę naładowania baterii
    połowe naładowania baterii?? czemu właściwie?
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    połowe naładowania baterii?? czemu właściwie?
    no właśnie, ja mam z lewej storny, patrząc od tyłu aparatu (bliżej wyjścia) i pokazuje stan naładowania normalnie...

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    no właśnie, ja mam z lewej storny, patrząc od tyłu aparatu (bliżej wyjścia) i pokazuje stan naładowania normalnie...
    ja tak głupio pytam bo właśnie z takiego powodu oddałem do sklepu zamiennik. Czy to z prawej czy z lewej pokazywał mi połowę więc stwierdziłem że jest uszkodzony. Teraz czekam na oryginał bo udało mi się nabyć na allegro i z ciekawości sprawdzę jak to wyglądać będzie teraz
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów