Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: GRIP i jeden akumulator-zadziała?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Trochę podejrzanie niska cena jak na oryginalne ogniwa. Według mnie są to albo dobre podróbki albo jakieś oryginalne "leżaki magazynowe" niewiadomego pochodzenia.
    Zauważ ze na aukcji jest sprzedawana tylko 1szt. i jak jest niższa cena od innych źródeł, to nie musi być od razu trefny towar. Nie popadajmy w paranoję
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Zauważ ze na aukcji jest sprzedawana tylko 1szt. i jak jest niższa cena od innych źródeł, to nie musi być od razu trefny towar. Nie popadajmy w paranoję
    Nikt tutaj nie popada w paranoję. Temat "oryginalnych" akumulatorów BP-511
    z Allegro był już wcześniej poruszany i w kilku przypadkach okazało się że są to bardzo dobre (pod względem wyglądu i opakowania) podróbki.
    EOS + Speedlite

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jeśli foto przedstawia to co sprzedają, to wygląda na oryginał. Czyste, wyraźne, żywe nadruki na opakowaniu i hologram na to wskazują.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cena rzeczywiście dobra i sprzedający nie ma żadnego negatywnego komentarza.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 25-02-2011 o 16:43 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Dopiero zaczyna
    Miasto
    UK

Domyślnie

Wracając do tematu. W moim przypadku z 1000D w gripie trzymałem zawsze jedną baterię. Chciałem przedewszystkim poprawić uchwyt, a bateria i tak na tyle wytrzymywała że wolałem mniejszą wagę zestawą z jedną baterią. Inna sprawa że zastępcza zawsze czekała plecaku....
    Canon 7D, T17-50 f2,8EF 50 mm f/1.8 II, EF 70-200 F/4 L, 430 EXII

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mondragor Zobacz posta
    Wracając do tematu. W moim przypadku z 1000D w gripie trzymałem zawsze jedną baterię. Chciałem przedewszystkim poprawić uchwyt, a bateria i tak na tyle wytrzymywała że wolałem mniejszą wagę zestawą z jedną baterią. Inna sprawa że zastępcza zawsze czekała plecaku....
    To już wiemy, że działa. Nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości. Napisz czy grip oryginalny i co pokazuje jeśli chodzi o baterię.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Nikt tutaj nie popada w paranoję. Temat "oryginalnych" akumulatorów BP-511
    z Allegro był już wcześniej poruszany i w kilku przypadkach okazało się że są to bardzo dobre (pod względem wyglądu i opakowania) podróbki.
    Nie no OK, tylko kto by się narażał na nieprzyjemności z powodu 1 szt.
    Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 26-02-2011 o 20:56 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Nie no OK, tylko kto by się narażał na nieprzyjemności z powodu 1 szt. Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić
    Są sprzedawcy którzy wyznają zasadę "a nuż się uda..." i liczą na to że "szczęśliwy" nabywca nie będzie dokładniej sprawdzał zakupionego towaru.
    EOS + Speedlite

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów