Pokaż wyniki od 1 do 10 z 178

Wątek: KLUB CANONA

Mieszany widok

dazz
    Guest

Domyślnie

Fajnie gdyby bylo cos takiego, a la Klub Nikona, który sposnoruje najlepszych fotografow, pokazuje się w gazetach (wczoraj bodajże wpadł mi przypadkiem numer Foto Video i z przyjemnością obejrzałem tam znajomych, którzy używają NIkona). Tylko plz przy wspołpracy z Canonem, a nie jakies sorry ale denne prywatne forum jakich tysiące.
    Ostatnio edytowane przez dazz ; 05-10-2009 o 13:20

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Mellan, brzmisz jak najbardziej poważnie, więc i działania będą pewnie konkretne Jeśli byłaby konieczność załatwienia-pomocy w czymś w regione śląska-zagłębia to służę (pewnie kilku znajomych z Canonami też, by się do tego dołączylo).
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja chętnie tez bym się podłączył. Mam jako takie doświadczenie w organizacji różnych czasem dziwnych przedsięwzięć przez ostatnie kilkanaście lat jak również trochę znajomości, które może by pomogły ruszyć sprawę z miejsca. Do tego od ponad pół roku robię coś na zasadzie klubu tyle,że w szerszym to znaczy nie ograniczającym się do jednej marki zasięgu. Jak by co służę pomocą.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie :)

ciesze sie ze odzew tym razem moze mieć praktyczne skutki
    mnie osobiscie zmotywował autobus nikona ze szkoleniem..niby nic a fajnie....po drugie sporo nas CB wiec siła mozliwości....
    ja też chetnie wespre działania na wschodzie-lubelskie&company

miałem tez propozycje aby spotkać sie nieformalnie na targach fotopolis...ale jak mellan zajmie sie tym po powrocie to chyba przełożymy....
    Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Uprawnienia umieszczania postów