Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 178

Wątek: KLUB CANONA

Domyślnie club canona

minęło 2 lata od ostatniego posta...i chyba clubu canona nie ma
    domyslam sie że canona Polska nie zalezy na czyms takim....ale canonowcom napewno....
    moze nie ogladac sie na nikogo i zrobic..jelsi nas bedzie 20 to dobrze...a jesli 5000 to jeszcze lepiej...
    co Wy na to?
    Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Zablokowany

Domyślnie

Potwierdzam, wybaczcie prostote ale niech ktoś ruszy dupsko w tym kierunku Nie odbierać tego jako moje lenistwo że mi sie nie chce, bo jak najbardziej można w czymś pomóc ,)

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

W zasadzie, to już tworzymy tu jakiś klub, są zloty, wspólne plenery, rożne akcje i przedsięwzięcia.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frugo Zobacz posta
    niech ktoś ruszy dupsko w tym kierunku
    I właśnie dlatego klubu nie ma. Bo wszyscy tylko "niech ktoś" .

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    W zasadzie, to już tworzymy tu jakiś klub, są zloty, wspólne plenery, rożne akcje i przedsięwzięcia.
    Dokładnie. Canon-board to taki klub. Hazan powinien pomyśleć na legitymacjami dla "chcących coś mieć" i kasować za legitymacje (pomysł na dofinansowywanie forum)
    C-F-K - forever

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Dokładnie. Canon-board to taki klub. Hazan powinien pomyśleć na legitymacjami dla "chcących coś mieć" i kasować za legitymacje (pomysł na dofinansowywanie forum)
    To smycze i kubki wam już nie wystarczą?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frugo Zobacz posta
    ale niech ktoś ruszy dupsko w tym kierunku
    No to do roboty :-P.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to do roboty :-P.
    Przemyslalem sprawe i doszedlem do wniosku, ze moge sie tym zajac. :-D
    Poczawszy od listopada bede juz dostepny w kraju i bede mial sporo czasu na przygotowanie i zajecie sie tym pomyslem. Mysle, ze warto.
    Mam za soba rozne doswiadczenia w pracy spolecznej i organizacyjnej. W latach 89-90 dzialalem w zwiazkach zawodowych. Bylem czlonkiem komietu organizacyjnego regionu 'Pobrzeze', a potem v-ce przew. komisji zakladowej i czlonkiem KK pracownikow 'Ruchu'. Z funkcji tych odszedlem na wlasna prosbe w zwiazku ze sprawami rodzinnymi.
    W latach 93-96 bylem dyrektorem osrodka medytacyjnego w Szczecinie (spolecznie). Wielokrotnie organizowalem warsztaty dla czlonkow i sympatykow osrodka z kraju i zagranicy. Organizowalem tez otwarte prelekcje i wyklady nauczycieli medytacji w miejscach publicznych, m.in. w zamku ksiazat pomorskich w Szczecinie. Wiazalo sie to z organizowaniem reklamy w mediach (wywiady i anonse radiowe, plakatowanie, mailing).
    Mam znajomego prawnika i moge skonsultowac z nim aspekty prawne i forme w jakiej klub moglby dzialac. Bede sie z nim widzial na poczatku listopada.
    Jesli dostane 'zielone swiatlo' z forum, moge zajac sie ta inicjatywa
    Co o tym sadzicie?
    p.s. przepraszam za brak polskich fontow (pisze z pracy)
    C-F-K - forever

dazz
    Guest

Domyślnie

Fajnie gdyby bylo cos takiego, a la Klub Nikona, który sposnoruje najlepszych fotografow, pokazuje się w gazetach (wczoraj bodajże wpadł mi przypadkiem numer Foto Video i z przyjemnością obejrzałem tam znajomych, którzy używają NIkona). Tylko plz przy wspołpracy z Canonem, a nie jakies sorry ale denne prywatne forum jakich tysiące.
    Ostatnio edytowane przez dazz ; 05-10-2009 o 13:20

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Mellan, brzmisz jak najbardziej poważnie, więc i działania będą pewnie konkretne Jeśli byłaby konieczność załatwienia-pomocy w czymś w regione śląska-zagłębia to służę (pewnie kilku znajomych z Canonami też, by się do tego dołączylo).
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów