A moim zdaniem nie ma co formalizować. Za dużo biurokracji popsuje tylko zabawę. W temacie pomysłów Hazana to wydaje się że taki Klub i tak nie ma szans żeby coś osiągnąc to m.in. dlatego (tak jak pisali poprzednicy) że mieszkamy po całej Polsce, odbitki kazdy wywołuje we własnym zakresie via allegro lub laby internetowe, towar kupujemy na aukcjach lub u TIP-ów itd... ale sam pomysł jest bardzo fajny.
Ja raczej skłaniałbym się do działań promujących forum, używanie aparatów Canona (aczkolwiek nie wiem czy jest sens pomagać marketingowo samej firmie) itd. Może wystarczy sama nalepka na samochód, naszywka na torbę lub plecak, czasami jakieś spotkanie grupy itd. Myślę że na więcej nie ma co liczyć ate pomysły które wpisałem nam samym powinny sprawić radość.
Jeden pomysł z wcześniejszych podoba mi się bardzo. Link do forum i od tego chyba najłatwiej byłoby zacząć aczkolwiek tu też trzeba uważać bo Forum powinniśmy tworzyć my a nie producent (ale może dałoby radę wyciągnąć jakieś gadżety jeśli są dostępne)