Cytat Zamieszczone przez LukasS
Cytat Zamieszczone przez hazan
To był tylko pomysł ale widze ze faktycznie wy potrzebujecie tylko materialnych korzysci zeby sie w cos zaangazować - sorry ze tak ostro ale czytaja "ile moge dostac" , "jak beda znizki to wchodze" to niestety nic innego mi na mysl nie przychodz.

trudny - sam teraz kombinuj dalej - najłatwiej jest powiedziec ze sie nie da i czekac az ktos inny cos zrobi.
wiesz co sorry ale *******isz (sorry za slowa), zazdroszcze czachowi ze ma BGF a klub canona traktowalbym jako cos bardziej ogolnokrajowego niz BGF czyli mozliwosc spotkania, wyjazdow, poznania pasjonatow fotografii i wymiany doswiadczen w calej polsce bo teksty w stylu 'jakie beda znizki' mnie naprawde doprowadzaja do bialej goraczki, nie po to tu sie zapisalem zeby oszczedzic niesamowita kwote (paru zl) na materialach czy czymkolwiek innym... jedynie moge stwierdzic ze takie wypowiedzi wychodza od prostakow i ludzi, ktorzy zajmuja sie robieniem zdjec rodzinie przy obiedzie a nie fotografia (jako pasja takze).
Za przeklinanie dostałes podwojne ostrzezenie (nie obchodz mnie to czy piles czy nie to nie ma znaczenia) - a wracajac do tematu to nie bardzo rozumiem czemu sie na mnie zucasz - zobacz ile osób pisze o znizkach i wyciagnij wniosek.

Ps. Przypomne ze zalozenie klubu to był moj pomysl wiec nie musisz mi pisac po co taki klub mialby powstac