Cytat Zamieszczone przez Vitez
Cytat Zamieszczone przez LukasS
wiesz co sorry ale *******isz (sorry za slowa)
Nawet z przeprosinami z gory uwazam ze przeginasz z takim slownictwem do admina forum .
[/quote]

Tak wiem ale jestem po paru piwach i staje sie wtedy 'bardziej bezposredni' (mowiac jedno slowo zamiast calego zdania). Tymbardziej nie chcac obrazic nikogo...

klub canona traktowalbym jako cos bardziej ogolnokrajowego niz BGF czyli mozliwosc spotkania, wyjazdow, poznania pasjonatow fotografii i wymiany doswiadczen w calej polsce bo teksty w stylu 'jakie beda znizki' mnie naprawde doprowadzaja do bialej goraczki, nie po to tu sie zapisalem zeby oszczedzic niesamowita kwote (paru zl) na materialach czy czymkolwiek innym.
Masz pomysl jak rozkrecic tego typu klub w sposob formalny ? Jak napisac statut, wybrac czlonkow zarzadu, okreslic cele, obowiazki itp pirdoly? Sluchamy...
Ja sie nie znam, to sie za takie rzeczy nie zabieram.
Ja? czy ja cos takiego powiedzialem? ja mowie jak to sobie wyobrazam, bo traktuje ludzi ktorzy wydaja na sprzet 10+ K zl jako pasjonatow. A sposob formalny to chyba nie najwiekszy problem (dla mnie to namowic ludzi aby brali aktywnie udzial w tym przedsiewzieciu rownoczesnie - to jest problem).

Ktos tu chyba ma doswiadczenie w takich sprawach badz zna osoby, ktore mialy z takimi sprawami doczynienia.