Dostałem dziś PM od początkującego użytkownika forum. Jego pytanie być może jest tożsame z tym jakie zadaje sobie kilka osób tutaj.
Cytuję:
"Prosze o informacje czy istnieje juz grupa inicjatywna i ile osob. Oraz czy masz juz jakis wstepny biuletyn. Jak postepuja prace odnosnie forum canona. Sorki ze to wszystko tak ogolnikowo ale pisze bezposrednio do Ciebie bo nie bede rozpisywal sie na forum."

Moja odpowiedż:
"Na zadane przez Ciebie pytania oczekuje wielu z użytkowników forum.
Prace postępują systematycznie do przodu. Obecnie jestem na etapie przygotowywania biuletynu informacyjnego, który zostanie niebawem rozesłany Grupom: Inicjatywnej i Wsparcia do dyskusji.
Manifest w sprawie utworzenia klubu i wstępny projekt jego działania będzie tam zawarty.
Niezależnie sam manifest jako dokument otwarty zostanie opublikowany publicznie na forum.
Na dzień dzisiejszy przynależność do Grupy Inicjatywnej deklaruje 13 osób, a do Grupy Wsparcia 17 osób.
Entuzjazm deklarujących pozwala domniemywać, że inicjatywa zostanie uwieńczona sukcesem i doprowadzi do prawnej rejestracji Stowarzyszenia w niedalekiej przyszłości.
Pozdrawiam i po zapoznaniu się z manifestem, zapraszam do projektu "