Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Polskie menu w 350

Nene
    Guest

Domyślnie Polskie menu w 350

Witam,
    Jestem tu nowy wiec proszę o wyrozumiałość, być może nie znalazłem postu na ten temat. Kupuję 350 i byłem ciekaw czy jest do tego polskie menu. W serwisie odpowiedzieli mi ze nie ma i nie przewiduje się dla tego modelu. Może ktoś z was ma inne informacje. Czytałem tu na forum o możliowsci implementacji polskiego menu w 300. Drugą informacją jest firmware. Czym rówżni się 1.02 od 1.03 jakie zmiany i ulepszenia zostały wprowadzone.
    Dziękuję za wszsytkie odpowiedzi.
    Piotr

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

czym rówżni się 1.02 od 1.03 jakie zmiany i ulepszenia zostały wprowadzone.
    http://www.dpreview.com/news/0510/05..._350dfw103.asp

A co do jezyka to nie ma i raczej nie bedzie... mialem w 300D polski jezyk i ciezko mi bylo troche przeskoczyc na 350D... ale jak nie miales jeszcze Canona z PL to spoko Menu jest czytelne...
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

w sumie to jak masz polską instrukcję to po co ci polskie menu
    nie jest to tak skomplikowane, żeby sobie nie dać rady

Nene
    Guest

Domyślnie

Nie o to chodzi. Tylko o poważne podejscie Canona do sprawy. Nie czuje sięgorszy niż jakiś Niemiec , Franzuz czy Rusek . Do tego w 300 można to instalować bo już ktoś na to wpadł. Dzięki , znam angielski i nie przeszkadza mi to ale chciałbym wiedzieć czy juz ktoś o tym mysli albo wie.

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

tak to by canon musial tlumaczyc na czeski, pakistanski, koreanski itd itd..
    tam nie masz eseju do czytania tylko kilka funkcji, ktore lepiej jak nauczysz w jez. angielskim - operujac polskimi nazwami pewnie nawet tutaj by Cie nie zrozumiano
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uprawnienia umieszczania postów