Spróbuj na dziale z damskimi kosmetykami.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W Lidlu ostatnio były pędzelki do szkoły made in UK za 8 zł - z prawdziwego miękkiego włosia
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Co do czyszczenia matówki:
osobiście jeśli samo przedmuchanie gruszką nie pomaga (bo paprochy na wewnętrznej stronie), to wyciągam ją przy pomocy tego super narzędzia z zestawu z dowolną matówką, delikatnie przeciągam wielokrotnie pędzlem z lenspena do czyszczenia matryc (ten cienki) - nie rysuje nic - potem pozostałe paproszki zdmuchuję gruszką. To wszystko z obu stron. Na koniec wkładam z powrotem na miejsce.
Niestety zalałam swój obiektyw kawą.. ;/ na szczęście bardzo delikatnie, ale musiałam szybko przetrzeć szkło. Zostały oczywiście spore smugi. Czy mogę je wyczyścić jakoś inaczej niż Izopropanolem?
Na chuch i flanelką albo mikrofazą. Jak nie poskutkuje to kup Chemax 3 za 5 zł w sklepie optycznym.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Polecam także Cleanser Ipa - do optyki (i nie tylko) bardzo dobry.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Dziękuje, jutro rano lece do sklepu![]()
tylko pamiętaj zanim wciśniesz tam szmatkę dobrze podmuchaj co wypadną co większe paprochy i nie pozostawisz po sobie śladów czyszczenia![]()