Pokaż wyniki od 1 do 10 z 161

Wątek: Wybór analoga

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelson Zobacz posta
    Tak ale to wiąże sie z zakupem kolejnych szkieł a tak do dyspozycji będe miał już swoje EF... samym takumarem nie podziałam bo chce naświetlać różnymi ogniskowymi...

W cyfrze ma to np Nikon... w Canonie nie znalazłem... a photoshop nigdy mnie nie pociągał ;]
    wiesz zdjecia multiekspozycjne nie jest to prosta sprawa ,to juz fotografia artstyczna i przed zrobieniem fotki w tej technice musisz juz miec gotowy projekt w głowie,co bedziesz fotografował ,ile klatek nakladasz ,ktore z nich mają byc bardziej widoczne itd ,z czrno białą w miare prosciej ale z kolorem w multiekspozycji to juz prawdziwe schody,tylko dla miszczów .wiesz to sie wiaże z odpowidznimi korekcjami przy naświetlaniu kadrów ,dlatego gotowa wizja jest najwazniejsza przed zrobieniem zdjecia :-D
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    wiesz zdjecia multiekspozycjne nie jest to prosta sprawa ,to juz fotografia artstyczna i przed zrobieniem fotki w tej technice musisz juz miec gotowy projekt w głowie,co bedziesz fotografował ,ile klatek nakladasz ,ktore z nich mają byc bardziej widoczne itd ,z czrno białą w miare prosciej ale z kolorem w multiekspozycji to juz prawdziwe schody,tylko dla miszczów .wiesz to sie wiaże z odpowidznimi korekcjami przy naświetlaniu kadrów ,dlatego gotowa wizja jest najwazniejsza przed zrobieniem zdjecia :-D
    Nie przesadzasz trochę czasem? Przecież to nie jest żadna matematyka wyższa
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

z czym niby tak przesadziłem ? :-D dla niektórych zrobic zdjecie bez autofokusa to juz wyzsza szkoła

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    z czym niby tak przesadziłem ?
    Z tą wyższą szkołą oczywiście, znajomość ułamków na poziomie 4 czy 5 klasy podstawówki wystarcza w zupełności
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja nie mówie o nałozeniu na siebie kliku klatek zeby nie prześwietlić czy niedoświetlić tylko ogólnie o wyrazie artystycznym pracy multiexpozycjnej :-D

Uprawnienia umieszczania postów