Pokaż wyniki od 1 do 10 z 161

Wątek: Wybór analoga

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

witam

kilka osób wypowiadało się tutaj o eosie 3 więc mam pytanie może tutaj zapytam, zresztą myślę że do innych eosów też to powinno się odnosić .

Mianowicie w aparacie jest film, zrobionych zostało 9 klatek na baterii raptem drugi lub trzeci film dopiero zaczął zostać robiony wszystko było ok z baterią do czasu kiedy została wyjęta i włożona ponownie .

I tutaj moje pytanie czy to przypadek, czy może to mieć związek z wyjmowaniem baterii w trakcie użytkowania nowego filmu ?

Po włożeniu ponownym baterii aparat już nic nie reagował, po jakimś czasie zaczęło się świecić bc i tak to wygląda

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    witam

kilka osób wypowiadało się tutaj o eosie 3 więc mam pytanie może tutaj zapytam, zresztą myślę że do innych eosów też to powinno się odnosić .

Mianowicie w aparacie jest film, zrobionych zostało 9 klatek na baterii raptem drugi lub trzeci film dopiero zaczął zostać robiony wszystko było ok z baterią do czasu kiedy została wyjęta i włożona ponownie .

I tutaj moje pytanie czy to przypadek, czy może to mieć związek z wyjmowaniem baterii w trakcie użytkowania nowego filmu ?

Po włożeniu ponownym baterii aparat już nic nie reagował, po jakimś czasie zaczęło się świecić bc i tak to wygląda
    Nie jestem w stanie połowy zrozumieć. Padła ci bateria, albo może styki coś nie łączą. Możesz spróbować przeczyścić styki na baterii, albo na tym uchwycie gdzie bateria wchodzi, jak nie to spróbuj zdobyć inną baterie i sprawdzić czy działa.
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

po prostu aparat funkcjonował, niestety ostatnnio nie ale całkiem niedawno sprawdzałem poziom baterii było ok, a po wyjęciu i włożeniu tej samej baterii poziomej jej działanie się skończyło dla tego zapytałem czy to zbieg okoliczności czy mogą być jakies przyczyny

Styki czyściłem, nic to nie zmieniło, ale będę jeszcze dziś miał nową baterią to sprawdzę .

pozdrawiam

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    tej samej baterii poziomej
    Co to jest bateria pozioma ?
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suluf Zobacz posta
    Co to jest bateria pozioma ?
    Pisałem szybko byłem już na wybiegu , chodziło o poziom baterii

zamontowałem już nową, wszystko działa widać to był już kres wcześniejszej.

To co mnie najbardziej denerwuje to te baterie, ich cena i żywotność, a gripów do 3-jki albo nie widzę w cale, albo mają kosmiczne ceny :/

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Sorki ale moj EOS 3 krzyczy o baterie po ok 40 rolkach wiec nie wiem z czym masz problem
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf Zobacz posta
    Sorki ale moj EOS 3 krzyczy o baterie po ok 40 rolkach wiec nie wiem z czym masz problem
    Nie wiem właśnie o co tu chodzi, na 2 nowych bateriach zrobiłem 2 x 36 klatek i chyba 3 x 24 to trochę mało :/

Uprawnienia umieszczania postów