o tym nie wiedziałem, ale na razie wsio jest ok. poza tym przy tej cenie, jak padnie, nie będzie żal kupić kolejny![]()
o tym nie wiedziałem, ale na razie wsio jest ok. poza tym przy tej cenie, jak padnie, nie będzie żal kupić kolejny![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
nie to żebym marudził, ale... przeglądając ten analogowy dział, trafiłem na kilka postów które mówią o tym, że problem z hamulcami migawki i "mazią" na listkach, 620 - jako jedynego z serii 6xx nie dotyczy![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
na kilkanaście eos-ów analogów, które miałem ( a parę jeszcze mam ) to tylko w eos10s maź wyłaziła
Właśnie zakupiłem (ebay UK) EOS-a 5. Za kilka dni pewnie dojdzie i włączę sie do dyskusji ;-)
Czas pozbyć się analogowych gratów Pentaxa - nie ma sensu trzymać dwóch systemów.
Ostatnio edytowane przez motoko ; 14-07-2011 o 21:24
I cyfra i analog...
Ja polecam eos-a 33v za tą kwotę(300-400zł) to chyba najtańszy z E-TTL 2.
Najtańszy jest chyba EOS 300X, ale bardzo trudno dostępny.
Pzdr
Grzesiu
SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
Analogowy DeviantArt
Wypociny formalne
Wypociny techniczne
w canonie ae-1p podczas zwijania też się cofa licznik, nie wiem z jaką dokładnością podaje klatki, ale coś takiego jest, o!
Kończąc, by zainteresowani mieli jasność. LX ma wielokrotną ekspozycję, która działa w przytoczony przeze mnie sposób. Cofając do konkretnej lub dowolnej klatki, NIE MA ŻADNEGO PRZESUNIĘCIA, można sprawdzić pod powiększalnikiem lub skanie.
Tak tylko wtrąciłem, choć nie na temat.
A.