Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 85

Wątek: [Battle] Koty

Awatar mastal23
    Miasto
    KrK & Lublin

Domyślnie

z innej beczki. w battlu udział biorę po raz 1-szy. gdy nadszedł czas głosowania zauważyłem że nie ma informacji w regulaminie o tym że AUTOR ZDJĘCIA NIE MOŻE GŁOSOWAĆ NA SWOJĄ PRACĘ. nie wiem jak to wygląda technicznie z drugiej strony ale chyba moderator widzi kto na kogo oddaje głos. proponuje wpisanie takowego punktu w regulamin. nawet jeden głos może zaważyć na zwycięstwie. pzdr
    zakupy sprzętu

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Oj już bez przesady, przecież nie chodzi o to kto wygra, tylko o dobrą zabawę
    Podpisy kłamią

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A może wprowadzić bana dla tego kto zdobędzie ostatnie miejsce .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A jak będzie kilka ostatnich miejsc? :P wtedy nikt by się nie bawił :P
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

ej, super pomysł! jest ryzyko - jest zabawa
    Podpisy kłamią

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzeszcz6 Zobacz posta
    A jak będzie kilka ostatnich miejsc?
    No cóż wtedy będzie kilka banów .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawciolbn Zobacz posta
    ..... szkoda tylko, że przez takowe niuanse nie można brać udziału w zabawie i jestem niejako zobligowany do zakładania nowego kąta na innym serwerze, przerzucania zdjęć etc. a tak każdy mógłby podesłać gotowego linka, którego prawdopodobieństwo "niedziałania" jest wszędzie takie samo.....
    1. Na imageshack.us nie musisz zakładać konta żeby wrzucić zdjęcie.
    2. Problemy i wątpliwości związane z uploadem zdjęć należy zgłaszać przed faktem (odpowiadam na PW, pomagam jeśli trzeba) a nie olewać regulamin i liczyć że się uda
    zwłaszcza, że mało kto wrzuca zdjęcia na serwery "bylejakie", bo nie po to, by nie móc się nimi pochwalić.
    Zdziwił byś się gdzie ludzie potrafią wrzucić zdjęcia, czasami się zastanawiam skąd oni to wykopali.
    Do następnego razu... ale moim zdaniem to powinno zostać zmienione.
    Od takich propozycji jest podforum "Sprawy Administracyjne", ba, nawet jest już wątek http://www.canon-board.info/showthre...ghlight=battle
    Cytat Zamieszczone przez mastal23 Zobacz posta
    z innej beczki. w battlu udział biorę po raz 1-szy. gdy nadszedł czas głosowania zauważyłem że nie ma informacji w regulaminie o tym że AUTOR ZDJĘCIA NIE MOŻE GŁOSOWAĆ NA SWOJĄ PRACĘ. nie wiem jak to wygląda technicznie z drugiej strony ale chyba moderator widzi kto na kogo oddaje głos. proponuje wpisanie takowego punktu w regulamin. nawet jeden głos może zaważyć na zwycięstwie. pzdr
    W przypadku ankiety niejawnej (czyli takiej jak ta, gdzie głosowanie jest "tajne") nie widzi. Tyle że jakie to ma znaczenie czy autor zagłosuje na swoje foto czy nie? Każdy wybiera swoje i szanse wciąż są równe. A jeśli głosuje na inne to znaczy że sam uznaje iż nie zasłużył na zwycięstwo. "Battle cage" to nie konkurs tylko zbawa, im prostszy i krótszy regulamin tym lepiej.
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba ten pomysł :-D W battlach biorą udział, w większości, te same osoby (zmienia się to w czasie ale jeśli ktoś się wkręci w zabawę to częstokroć staruje potem, przez rok, w każdej bitwie, do której jest w stanie zrobić zdjęcie). Jeśli po każdym battlu będziemy się pozbywać jednego uczestnika to ja potem nie będę miał do wystawiania takich molochów jak ten
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mastal23 Zobacz posta
    W przypadku dzieci, kotów i psów to i tak każdy głosuje na swojego
    Przecież jego jest najpiękniejszy
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Awatar mastal23
    Miasto
    KrK & Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuba Zobacz posta
    W przypadku dzieci, kotów i psów to i tak każdy głosuje na swojego
    Przecież jego jest najpiękniejszy
    Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A jeśli głosuje na inne to znaczy że sam uznaje iż nie zasłużył na zwycięstwo
    ocena każdego fotografa jest obiektywna tylko w jego oczach. mam na myśli fotografów w szerszym rozumieniu tego słowa. dalej będę kontynuował na administracyjnych
    zakupy sprzętu

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Ja glosuje na najlepsze moim zdaniem zdjęcie. Do tej pory były to glosy na innych, także i w tym battle. Choc, posiadam jedno kocie które imo jest lepsze od zaprezentowanych w tym battle, niestety już je wcześniej opublikowałem. Ale pewnie oddałbym głos na siebie :P Tak czy siak, to tylko zabawa ! :-)

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów