NIEEEE! Absolutnie! Jak to zaznaczy to za kazdym dwuklikiem na jpg bedzie mu sie otwieral PS.Zamieszczone przez Pszczola
NIEEEE! Absolutnie! Jak to zaznaczy to za kazdym dwuklikiem na jpg bedzie mu sie otwieral PS.Zamieszczone przez Pszczola
Takie wlasnie intencje miala ta porada
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
ja tam wole jak mi dwuklik otwiera jakas szybka przegladarke np Irfana. No ale to w sumie indywidualna sprawa.Zamieszczone przez Pszczola
To już niestety też na samym poczatku ćwiczyłem i nic nie pomogło :sad: PS czasami prostu ma jakiś kaprys i nie otwiera plików jpegZamieszczone przez Pszczola
...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...
U mnie od samego poczatku posiadania CS2 zero problemow z otwieraniem jakichkolwiek plikow graficznych obslugiwanych przez CS2.
No ale ja mam oryginal :rolleyes:
Ja też mam oryginał i to słono za niego zapłaciłem :sad: Na bieżąco ściągam uaktualnienia i ... dalej czasami zdarza się że nie chce gnojek otworzyć plików typu jpeg. Rawy otwiera bez problemówZamieszczone przez Vitez
To cos masz w systemie/rejestrze pokopane.
Tak podejrzewam - a nawet mam pewność. Trochę tam grzebałem "przy okazji" robienia innych rzeczyZamieszczone przez Vitez
Musze chyba zaczekac jak mi padnie w końcu wingroza ;-) Chociaż chodzi mi przedziwnie stabilnie od czasu zainstalowania prawie rok temu SP2
Firewall w SP2 "daje rade" . Pewnie wczesniej nie miales firewalla a przy odrobinie szczescia niezabezpieczony system potrafi w 15 minut sie wysypac od roznych smieci wlazacych do niego.Zamieszczone przez Costus
Sprobuj RegscrubXP i WinASO Registry Optimizer - moze naprawia to co namieszales.