Co trzeba zrobić, aby zdobyć to pozwolenie? Co znaczy cichy sprzęt?Lustrzanki zazwyczaj ciche nie są.
Co trzeba zrobić, aby zdobyć to pozwolenie? Co znaczy cichy sprzęt?Lustrzanki zazwyczaj ciche nie są.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
hmmm z pozwoleniem focenia "gwiazd" może być cienko... a cichy sprzęt ?? no mój 300D wali mocno w porównaniu z 10/20D np....
Prtret naturalny, zwraca uwagę,robi wrażenie. Spojrzenie dziewczyny nie pozwala być obojętnym i to wyróżnia to zdjęcie. Jest wiele portretów zrobionych zgodnie z kanonami i po obejrzeniu nie czuje się nic.
swnw
nie raczej ale w teatrze jest za głośny....
pozwolę się z tym niezgodzić ...setki pęknych , fajnie oświetlonych kadrów poprostu jeden za drugim, ja się zakochałem, ale gwiazdy w spektaklach to tylko "nielegalnie się da ...." chyba że ktoś ma naprawde dobre chody w tym temacie ....
A ja moze skromnie tylko nadmienie ze to przeciez zalezy czym ma byc to zdjecie, czy jakie jest tych zdjec teatralnych przeznaczenie. Sam nie robilem, ale czytalem na ten temat to i owo, o czym zreszta napisalem, wiec jakby nie ze mna sie nie zgadzasz. Mozesz potraktowac moj komentarz jako luzna dygresje, a nie jako zaczatek dyskusji - przynajmniej nie ze mna.
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
ostanie bardzo dobre, świetny kadr, dobra jakość, miła dla oka obróbka
reszta mniej mi sie podoba, ale to moze dlatego ze srednio lubie takie fotki.
dzięki za opinie ... a fotka która ci się podobała ... zamieściłem ją niejako na siłę ... jak to można się mylić