Jeśli już miałbym przycinać to zdjęcie to zrobiłbym to tak:
Jeśli już miałbym przycinać to zdjęcie to zrobiłbym to tak:
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
Zamieszczone przez Vitez
Kolego ale to oczywiście nie jest jedyne moje zdjęcie - portret, które zrobiłem. Pewnie ok 3500 i we wszelakich możliwych pozach, to nie jest mój pierwszy. Pewnie wielu powie to mało i z poziomu ich punktu widzenia będzie to prawda.
Pewnie znalazł bym kilka takich portretów które się podobają
a ten się podoba co poniektórym ...
fotka była robiona dość niedbale i bez światła jedynie mocna żarówka "fotograficzna" w domu i nie pozowana za specjalnie takie foto na kanapie mam jeszcze co najmniej 1 dobre ujęcie z tej "sesji" ...
Za to dziękuje Smacznemu za kadrowanie i to jest człowiek z najwartościowszą odpowiedzią wydobył z tego zdjęcia to co ja w nim widziałem choć nie wydobyłem może się trochę bałem ...zbyt odważnych cięć...choć bebop zsyntetyzował wcześniejsze uwagi innych i też mu dziękuje.
Chciałem zobaczyć jak ludzie zareagują na foty robione z Zeisa 80 2,8 siX (średni format soczewy jak talerze - moc) bo to szkło daje taki materiał że szok...
oto kolejny przykłed (aha wiem, wiem za obróbkę też zaraz oberwę)
i nowe zdięcie do commentu... cdn..
Ostatnio edytowane przez popmart ; 21-12-2005 o 12:13
to tak po tych 'achach' i 'ochach': dziwnie ten kadr wygląda. niech mi tylko nikt nie mówi, że ja ciasnych kadrów nie lubię. ;-) bo lubię, ale razi mnie tak obcięta broda czyli dół i ręka tak ni w pięć ni w dziewięć. inaczej ułożona ręka, np. broda oparta o rękę i byłoby lepiej. przy takim cięciu.Zamieszczone przez Smaczny
gra i buczy bebop
Palmiarnia :-P
(żartuję, ale tak niedawno ktoś określił moje fajerwerki na p.r.f.c ;-) )
no kurcze robi wrażenie.. zwłaszcza ryby... co to jest koło pyska pierwszej?
myślałem przez chwile że kropla wody na szybie(w której zrobiła się soczewka) ale na to byś sobie nie pozwolił...