W oczekiwaniu na wiosnę :
W oczekiwaniu na wiosnę :
podoba mi sie:-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Mnie również, chociaż widziałbym tu bardziej pionowy kadr.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
hehe naprzykład taki ? :
pozdro i dziękuję tym co mają ochotę coś klepnąć na temat moich pstryków
Może odrobinę szerzej, wiem marudzę :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
następna jak ktoś nie widział w innm wątku ...
Skad wziales moja Praktice?(niestety z uszkodzonym naciagiem jak koty ja z glebokiej ! polki zrzucily
)
nufka fukiel nie śmigana kupiłem za grosze z tessarem 50 2,8 który poszedł do naprawy ... bede robił BW na nim ...
Po przerwie znowu ja przynudzę tym razem Koło warszawska giełda staroci i antyków ... trudne miejsce na foto fotografujący wzbudza podejrzenia okrutne dlatego zabrałem 135mm oto rezultaty....
Swoja drogą na Kole mnóstwo jest tematów przedmiotów antyków i innych a ludzie przegląd dziwaków i osobliwości ...
Na pewno powtórzę ten temat w przyszłości..
Klimat...
Muzyka .. tatarata
Takie sobie nic...
Ostatnio edytowane przez popmart ; 03-04-2006 o 12:36
targi staroci to miesca na ktorych moge z zona spedzac cale godziny.
niesety ostatnim czasy w tych miejscach pojawilo sie sporo cwaniactwa i ceny wzrosly do absurdanych wymiarow.
ale nie o tym tu.
pierwsza fota. klimat ma ale pewnie tylko ty go czujesz. ja tam nic nie widze.
druga. ot traba. tez nic szczegolnego.
ale trzecia intryguje.
nie chodzi o znak, bo to oklepany temat. (chociaz sam jak widze jakis ciekawy to nigdy nie moge sie oprzec pokusie zeby go nie sfocic. w znakach cos jest. jasny przekaz zamkniety w prostej formie wyrazony jaskrawymi kolorami.)
to co intryguje w tej focie to ta dziwna ostrosc, a raczej z jej miejscowy brak w tle.
nie wiem czy babrales sie w PSie, czy nie. ale efekt wyszedl ciekawy.
Ostatnio edytowane przez bonk ; 03-04-2006 o 14:08
...