polaroid konsekwentnie też nie - bo nie w kolorach polaroida (co mogło by być fajną gierką i przekrętem). taki pstryk. skoro zrobiłeś już lepsze to słabsze można krytykować ;-) brak pomysłu.
polaroid konsekwentnie też nie - bo nie w kolorach polaroida (co mogło by być fajną gierką i przekrętem). taki pstryk. skoro zrobiłeś już lepsze to słabsze można krytykować ;-) brak pomysłu.
gra i buczy bebop
eee 1 jest w kolorach tylko trochę dominanta zielona taka matrixowa
zaraz a o jakie kolory polaroida chodzi ?
konsekweentnie nie ....już mnie skazano :buuuu:
Ostatnio edytowane przez popmart ; 07-02-2006 o 14:20
hmmm nowa fotka co powiecie :
Zeiss Jena Pancolar Iso 800 (odszumiane) f=1,8 1/80
Możesz powiedzieć coś więcej na temat fotek ryb? Jakim szkłem robiełeś, czy oświetlenie HQI było na tyle mocne, że udało Ci się nie korzystać z lampy itp
Fotki IMHO świetne, sam czasem fotografuję ryby i wiem jakie to trudne.
Fotka jak fotkaZamieszczone przez popmart
Troszke inaczej bym kadrowal, moim zdaniem prawa strona jest niepotrzebna (ale to kwestia gustu). Bardzo podoba mi sie bokeh z tego szkla
![]()
Zamieszczone przez dazz
żadnego dodatkowego oswietlenia (Akwarium Morskie w Gdyni)
Zeiss Jena Pancolar 50 mm 1,8 czsy ok 1/80 może 1/100 iso 400-800 jedno nawet 1600
Lampy HQI w akwariach morskich dają dobre mocne światło, w słodkim ze standardowymi świetlówkami jest gorzejZamieszczone przez popmart
Nieźle, ostrzyć ręcznie przy fotografowaniu ryb to sztuka. Amfipriony i paletki są dość mało ruchliwe więc tu mogło się udać, ale z pyszczakami, które najczęściej ja fotografuję, to już bez szans.Zamieszczone przez popmart
Pierwsze fajne, IMHO było by fajniejsze bez dolnych 3-4cm... Sam nie wierze ze to pisze![]()
MZ lepiej by wygladaly przyciete z gory :-)Zamieszczone przez Routlaw
W pierwszym bardziej podoba mi sie swiatlo.