Może ktoś jeszcze się skuśi na oglądanko moich obrazków ...
Może ktoś jeszcze się skuśi na oglądanko moich obrazków ...
to ja poproszę widelec... v
kapitalnie, bardzo mi sie podobają, ciągle nie mam czasu by choć spróbować podobne zrobić! Gratuluje. Pokarz jeszcze coś
aha zapraszam na poprzednią stronę ocenić "Patefon"
portret niezly mimo tego ze swietlo prawie plaskie ale jest ok. co do uwagi vitez sie nie wypowiem bo mnie troche smieszy.
a propozycja kadru smacznyego zabija cala fotke. jedynie co mi troche przeszkadza w tym zdjeciu to ten delikatny przechyl w lewa strone. pozatym ok.
rybki fajne bo kolorowe. na mnie osobisnie nie robia wrazenia - moze dlatego ze widzielm takich setki. po pewnym czasie zaczynaja meczyc.
wideleca jak i gramofonu nie komentuje.
ale ptaszyska milutkie. szczegolnie pierwsze.
jest swiatlo, jest dynamika. naprawde dobre.
...
Dzięki za info ... od ciebie to pochwała jak dla mnie, a się nie spodziewałem![]()
Ale ciekawy jestem dlaczego nie chcesz wypowiadać się o patefonie i widelcu ?
nie lubisz?, zbyt banalne, słabe tak że niechcez mi przykrości robić ?
Dla mnie ten widelec jest niemożliwy normalnie!!!!
niee, sa ok aleZamieszczone przez popmart
po pierwsze makro nie robie, a jak czegos nie robie to nie chce sie wymadrzac. ale jak prosiszpo drugie zeby zrobic dobre makro, trzeba miec dobry motyw (chodz to niekoniecznie), ale przede wszystkim pomysl na fotke i technike opanowana. nie przegladalem zbytnio makro fot na forum ale nie widzialem chyba nic co by mnie powalilo.
ludzie zachwycaja sie fotografia makro, gdyz ukazuje to czego normalnie nie widzimy, ukazuje nam codzienny swiat w innym wymiarze. no i kazdy poczoatkujacy fotograf (nie mowie o tobie bo nic o tobie nie wiem) zachlysta sie tym faktem, nie zwarzajac na to ze to juz bylo...
a twoja fotka ot widelec, naprawde nic szczegolnego - zastanwia tylko to czy spedziles tyle czasu w PSie czy masz tak rysujace szklo.
a patefon - no nie ma sie do czego przywalic, nie jest zla, ale naprawde nic nie czuje jak widze ta foke. ot patefon.
pokaz wiecej![]()
...
AD1 Widelec...Hehe mam takie szkło + miech, fotka dostała Level, curves, Hue (lekko) i takie tam wszystko w dakresie do 10% max
nie jestem masterem PS mówiąc szczerze nie bardzo fachowo się nim posługuje
i oczywiście USM ale bez przesady... szkło miodzio...
Ad2 ale patefon nie byle jaki...profesjonalny do DJ albo innych takich
Dla mnie mewa na tle nieba najlepsza, czuć dynamikę.Dobre zdjęcie!