Do mnie przemawia tylko 6, choć niepotrzebnie obcięta głowa. Uważaj z tym przednim światłem, bo jak już ktoś wspomniał widać Twój cień. I zgadzam się z dzidofonem, że musisz znaleźć temat. Powodzenia
Do mnie przemawia tylko 6, choć niepotrzebnie obcięta głowa. Uważaj z tym przednim światłem, bo jak już ktoś wspomniał widać Twój cień. I zgadzam się z dzidofonem, że musisz znaleźć temat. Powodzenia
Impossible is nothing.
jaajo1892
Tak przy okazji 6.jest kiepska![]()
pozdrawiam i Życzę Ci wielu udanych kadrów bo widzę ,że dopiero zaczynasz przygodę z fotografią.
Technicznie tak, ale do mnie PRZEMAWIA, a to jest różnica.
Impossible is nothing.
150.
Uploaded with ImageShack.us
151.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zastanawiałem się czy czarno biało? czy kolorowo ?
wybrałem w kolorze.
152.
Ostatnio edytowane przez rob644 ; 07-07-2011 o 00:00 Powód: Automerged Doublepost
153.
152 akurat bym wolał czarno-białeJakoś zieleń i dość ciepłe kolory gryzą mi się z tematem zdjęcia.
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
Chyba masz rację
154.
155.
156.
157.
Ostatnio edytowane przez rob644 ; 21-07-2011 o 11:52 Powód: Automerged Doublepost
D??y na zdjęciach jak dla mnie mało ciekawe. Natomiast pan z miską czy co to tam jest, całkiem fajne
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
158.
159.
Ostatnio edytowane przez rob644 ; 21-07-2011 o 18:43 Powód: Automerged Doublepost