236.
Uploaded with ImageShack.us
236.
238.
--- Kolejny post ---
239.
240.
--- Kolejny post ---
241.
Podchodź bliżej. 242 mi się podoba, tylko obróbka trochę nie takI unikaj fotografowania pleców. Zauważyłem też dużo zdjęć, na których są bezdomni/niepełnosprawni ludzie. Ja staram się unikać takich zdjęć. To dość kiepskie granie na prostych emocjach
Ale 242 bardzo fajne !
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Dzięki za komentarz .Oj podchodzę blisko nawet bardzo blisko ostatnie fotki robione były Ciamciangiem 14-ką
Pozdrawiam
No to musi być to widoczne też na zdjęciach. Ja tu widzę samo tele.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Większość zdjęć nieostrych - taka moja ocena... 90% zdjęć wyrzuciłbym już w puszce, bo widać ewidentnie że są nieostre... Tak z ciekawości zapytam - jaki to aparat, że robi takie nieostre zdjęcia? Poruszone (czasy za krótkie?). Masz pozwolenie od wszystkich tych osób na udostępnienie wizerunku? Nie wszyscy na tych zdjęciach są przedstawiani w pozytywnym świetle i może im się to nie podobać... Nie ważne czy ktoś jest osobą biedną czy bogatą, bogatych stać aby się sądzić, a biednych można krzywdzić robiąc im zdjęcia stawiające ich w złym świetle?!