Strona 6 z 23 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 228

Wątek: [ Rob644] Street foto -zapraszam do oceny

rob644
    Guest

Domyślnie

qbar twoją pseudo wypowiedż pozostawię bez komentarza pstrykaj te swoje ruiny i tak trzymaj

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbar Zobacz posta
    Masz rację, niektórzy powinni robić tylko martwą naturę.
    Widzę że nie zajarzyłeś. No cóż, bywa i tak. Z mojej strony koniec tematu, nie chce gadać mi się z kimś kto "wie lepiej i tyle".

Rob644 co do twoich zdjęć to pozmieniałbym to i owo (ale chyba każdy tak ma jak widzi czyjeś fotki) ale generalnie pasuje mi to co pokazujesz, chociaż powiem szczerze do hurra optymizmu nie zmuszają. Każdy kiedyś zaczynał
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

rob644
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Widzę że nie zajarzyłeś. No cóż, bywa i tak. Z mojej strony koniec tematu, nie chce gadać mi się z kimś kto "wie lepiej i tyle".

Rob644 co do twoich zdjęć to pozmieniałbym to i owo (ale chyba każdy tak ma jak widzi czyjeś fotki) ale generalnie pasuje mi to co pokazujesz, chociaż powiem szczerze do hurra optymizmu nie zmuszają. Każdy kiedyś zaczynał
    Throthlik dzięki za dobre słowo.
    Ja się dopiero uczę ,streetówka jest naprawdę trudna ,człowiek walczy ze sobą kiedy i czy w ogóle nacisnąć spust migawki,czasami walczymy też z emocjami typu czyjeś nieszczęście- pokazać... czy może nie... Muszę przyznać,że bardzo często wspomagam takich ludzi jak na fotce ze śmietnikiem .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wałbrzych/Wrocław

Domyślnie

Mi się niestety na chwilę obecną nie podoba. Często popełniasz błąd - ucinasz postacie, ważne elementy zdjęcia. Dla mnie brak tutaj większych emocji. Po tytule wątku spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Ale próbuj dalej.. Wybieraj lepsze zdjęcia..
    Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
    Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myslidar Zobacz posta
    Mi się niestety na chwilę obecną nie podoba. Często popełniasz błąd - ucinasz postacie, ważne elementy zdjęcia. Dla mnie brak tutaj większych emocji. Po tytule wątku spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Ale próbuj dalej.. Wybieraj lepsze zdjęcia..
    Masz sporo racji w tym co piszesz, ale tez weź pod uwagę to, że to początki, oraz że tzw. street to jednak trudna sztuka. Ale jak piszesz: trzeba próbować...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Awatar krzysiektm
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

To skoro mieszkamy tak niedaleko siebie to moze kiedys jak popracuje nad swoimi zdjeciamy zgadamy sie na jakis wypad streetowy albo inny?

rob644
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiektm Zobacz posta
    To skoro mieszkamy tak niedaleko siebie to moze kiedys jak popracuje nad swoimi zdjeciamy zgadamy sie na jakis wypad streetowy albo inny?
    Bywam czasami w Tomaszowie ( 2-a razy w miesiącu ) czemu nie:

rob644
    Guest

Domyślnie

71.

Uploaded with ImageShack.us
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    72.

73.

Ostatnio edytowane przez rob644 ; 01-03-2011 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost

rob644
    Guest

Domyślnie

74.

75.

76.

77.

78.

79.

Ostatnio edytowane przez rob644 ; 01-03-2011 o 22:20 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

71. Niedoświetlone totalnie. Brak jakiegokolwiek pomysłu na kadr. Proponowałbym wykadrować w taki sposób żeby odrzutowce znalazły się górnych mocnych punktach. Wtedy to zdjęcie coś by znaczyło

72. Niedoświetlone. Dziwne rozmycia na większości zdjęcia. Skoro kobieta patrzy w prawo to powinno to powinieneś zostawić jej dużo więcej miejsca właśnie z prawej kadru.

73. Gdyby było prawidłowo naświetlone to pasowałoby do rodzinnego albumu, i można byłoby pośmiać się przy flaszce

74. Niedoświetlone, nieostre

75. Niedoświetlone, nieostre. Znowu fotografujesz ludzi od tyłu. Tym razem tematem kadru stały się plecy sokolnika i d...a sokoła

76, Niedoświetlone, źle kadrowane

77. Niedoświetlone, źle kadrowane (poobcinany łuk i strzała)

78. Niedoświetlone, nieostre, znowu od tyłu

79. Niedoświetlone, źle kadrowane (kadr powinien być poziomy i powinno się zostawić więcej miejsca z prawej strony.

Mam nadzieję, że byłem pomocny.

Strona 6 z 23 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów