Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 228

Wątek: [ Rob644] Street foto -zapraszam do oceny

rob644
    Guest

Domyślnie

68.

Uploaded with ImageShack.us

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

68 ja bym widział z dłuższym, sporo dłuższym czasem żeby ładnie się rozmyło, albo ze sporo krótszym żeby były kropelki.
    A tak to "ni pies ni wydra" moim zdaniem...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

rob644
    Guest

Domyślnie

hm ..właśnie było by ,ale statyw zrobił sobie wolną sobotę i postanowił zostać w domu:-D

rob644
    Guest

Domyślnie

69.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    70.

Ostatnio edytowane przez rob644 ; 28-02-2011 o 16:26 Powód: Automerged Doublepost

Awatar krzysiektm
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Widze, że kolega z Łodzi... Ja z Tomaszowa... ogolnie zdjęcia niezłe mi troszkę umiejętności brak... jeszcze
    a tak wogole... na 70 gościu instrukcje czyta jak otworzyc kontener? tak wiem nie wolno sie smiac z cudzego nieszczęścia... ale to tak wygląda...
    Ostatnio edytowane przez krzysiektm ; 28-02-2011 o 18:32 Powód: Automerged Doublepost

rob644
    Guest

Domyślnie

Właśnie ... taki temacik tego zdjęcia " Instrukcja obsługi śmietnika"
    Spoko nauczysz się focić ( ja też się dopiero uczę).Oglądałem Twoją galerię postępy malutkie już są.

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

TE ZDJĘCIA SĄ ŻENUJĄCE. Opierasz się w nich na żałosnym odruchu podglądactwa. Pewnie tłumaczysz sobie, że jest to rodzaj reportażu, ale jesteś w błędzie. Wchodzisz w butach w prywatne życie ludzi, którzy najpewniej nie życzą sobie, żeby dokumentować ich przykry los.
    Gdybyś zrobił mi zdjęcie w podobny sposób, a potem próbował je opublikować, to najpierw wytrąciłbym Ci aparat z łapy a potem wytoczył sprawę cywilną o naruszenie godności.
    Żerujesz na tym, że ci biedni ludzie nie są w stanie bronić się przed twoją nachalnością. To jest zachowanie hieny. Wszystkie zdjęcia robisz z ukrycia. Przypomina mi to trochę zachowanie dzieciaka, który komórką robi zdjęcia kobietom w przebieralniach. Zamiast myśleć o tym jak ukryć aparat przed swoim "modelem" pomyśl o jego nastawach i znajdź lepszy temat.

Awatar krzysiektm
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

69... proszę Cię... zamaluj ten napis na murze...
    na murze... na kawałku ściany/filarze raczej... ten przy znaku
    Ostatnio edytowane przez krzysiektm ; 28-02-2011 o 20:41 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbar Zobacz posta
    TE ZDJĘCIA SĄ ŻENUJĄCE...
    A teraz przeczytaj te twoje wypociny jeszcze raz. Mierny jesteś i tyle. Idąc dalej twoim mocno ograniczonym tokiem rozumowania powinniśmy robić tylko i wyłącznie martwą naturę...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Masz rację, niektórzy powinni robić tylko martwą naturę.

Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów