68.
Uploaded with ImageShack.us
68.
68 ja bym widział z dłuższym, sporo dłuższym czasem żeby ładnie się rozmyło, albo ze sporo krótszym żeby były kropelki.
A tak to "ni pies ni wydra" moim zdaniem...
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
hm ..właśnie było by ,ale statyw zrobił sobie wolną sobotę i postanowił zostać w domu:-D
69.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
70.
Ostatnio edytowane przez rob644 ; 28-02-2011 o 16:26 Powód: Automerged Doublepost
Widze, że kolega z Łodzi...Ja z Tomaszowa... ogolnie zdjęcia niezłe
mi troszkę umiejętności brak... jeszcze
a tak wogole... na 70 gościu instrukcje czyta jak otworzyc kontener? tak wiem nie wolno sie smiac z cudzego nieszczęścia... ale to tak wygląda...
Ostatnio edytowane przez krzysiektm ; 28-02-2011 o 18:32 Powód: Automerged Doublepost
Właśnie ... taki temacik tego zdjęcia " Instrukcja obsługi śmietnika"
Spoko nauczysz się focić ( ja też się dopiero uczę).Oglądałem Twoją galerię postępy malutkie już są.
TE ZDJĘCIA SĄ ŻENUJĄCE. Opierasz się w nich na żałosnym odruchu podglądactwa. Pewnie tłumaczysz sobie, że jest to rodzaj reportażu, ale jesteś w błędzie. Wchodzisz w butach w prywatne życie ludzi, którzy najpewniej nie życzą sobie, żeby dokumentować ich przykry los.
Gdybyś zrobił mi zdjęcie w podobny sposób, a potem próbował je opublikować, to najpierw wytrąciłbym Ci aparat z łapy a potem wytoczył sprawę cywilną o naruszenie godności.
Żerujesz na tym, że ci biedni ludzie nie są w stanie bronić się przed twoją nachalnością. To jest zachowanie hieny. Wszystkie zdjęcia robisz z ukrycia. Przypomina mi to trochę zachowanie dzieciaka, który komórką robi zdjęcia kobietom w przebieralniach. Zamiast myśleć o tym jak ukryć aparat przed swoim "modelem" pomyśl o jego nastawach i znajdź lepszy temat.
http://www.canon-board.info/galerie-...aparatu-74163/ - galeria na CB
69... proszę Cię... zamaluj ten napis na murze...
na murze... na kawałku ściany/filarze raczej... ten przy znaku![]()
Ostatnio edytowane przez krzysiektm ; 28-02-2011 o 20:41 Powód: Automerged Doublepost
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Masz rację, niektórzy powinni robić tylko martwą naturę.
http://www.canon-board.info/galerie-...aparatu-74163/ - galeria na CB