Zobacz wyniki ankiety: Czym jest Repoglamour

Głosujących
78. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: czym jest Repoglamour

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamil Ekiert Zobacz posta
    Aleś sie doczepił do tego słowa.
    jak już mnie cytujesz, to może wskaż miejsce całej dyskusji a nie
    wyrywaj zdania z kontekstu. http://canon-board.info/showthread.php?t=73816
    We wskazanym wątku, razem z Markiem B. staraliśmy się wytłumaczyć Panu Ciboq ze
    robienie warsztatów pod nazwą taką samą jak ktoś już je wypromował
    jest co najmniej nie fajne,
    Ale jak ktoś ma problemy ze zrozumieniem zdania wielokrotnie
    złozonego to już nie mój problem.
    .
    hmm zrozumienie zdania ?? to raczej ty nie możesz sie pogodzic z tym ze nie każdy podziela twoje zdanie, ze to jest nie fajnie(bo przecież żyjemy w świecie gdzie najważniejszy jest honor i sprawiedliwość, ponad wszystko)
    jeśli założył byś prywatna szkole i wydal komuś na zakończenie dyplom, czy ta osoba miała by prawo dzielić się swoja wiedza ?? jeśli tak to czemu nie miała by reklamować jej tym samym słowem co ty ?? przecież wielokrotnie juz stwierdziłem ze repoglamour to nie jest znak zastrzeżony, może autorka powinna o tym pomyśleć

Nie chodzi o to żeby przeprowadzać próbę wyjasnienia znaczenia słowa,
    tak sobie je ktoś nazwał i jak ktoś wyżej napisał jest to zamysł
    marketingowy, czy słuszny czy nie, indywidualna sprawa. To czy słowo
    coś znaczy czy nie? ja bym to nazwal "nazwa własna" kursu (np.
    Photoshopin też nic nie znaczy) Jest to nazwa marketingowa..
    a czy własnie nie temu ma posłużyć ten watek ?? wyjaśnieniu co ten termin (nazwa własna) oznacza, i czy wogule coś oznacza

Najśmieśniejsze jest to że zamiast rozmawiać argumentami na temat
    "lansowania" swoich kursów na znanej nazwie, uciekasz na inny wątek i
    za przeproszeniem wypalasz z d....py pytanie ze znaczeniem słowa.
    LMAO, czy zwróciłeś uwagę w jakim dziale się znajdujemy ??
    jak myślisz dlaczego postanowiłem założyć ten watek w HYDEPARK niż robić offtopa w temacie znajdującym się w dziale TECHNIKA FOTOGRAFOWANIA ??
    no i chyba nie wiem powinienem może serdecznie z całego serca przeprosić kolegę ze zadałem jakieś pytanie na forum odnośnie znaczenia tego słowa, boże bron bym więcej nie popełnił takiego błędu

Mam wrażenie że jakieś warsztaty strasznie Cię skrzywdziły Ja wychodzę z założenia że nie dyskutuje o czymś czego nie widziałem i nie mam o tym pojęcia, bo gadać dużo potrafi każdy. Miłego dnia życzę.
    hehe dobre do tej pory nie korzystalem z zadnych polskich warsztatów niestety w mojej okololicy nie ma za ciekawych oprucz "canon seminars" (Partek daleko niestety jest)
    no i zakończenie : jeśli tak strasznie pieni cie moja osoba to możesz powstrzymać się od dyskusji na ten temat w wątku który założyłem przecież nikt cie do tego nie zmusza następnym razem zanim klikniesz wyślij uderz się w pierś i zamknij okienko
    bo takie bicie piany tez jest NIE FAJNE
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha no i zapomnialm dopisać z roztargnienia może
    jak sama Kalina napisała nazwa ta powstała do określenia techniki fotografii ślubnej (i zapewne związanej z nią obróbki)

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    a było ono ubraniem w słowa naszych wspólnych poszukiwań i pomysłów na sposób sfotografowania ślubu.
    serdecznie pozdrawiam Kaline i dziękuje za wyjaśnienie
    Ostatnio edytowane przez Ciboq ; 15-02-2011 o 18:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów