Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Canon czy Nikon odwieczne pytanie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Ja zawsze powtarzam ludzia chcacym kupic aparat i zastanawiajacym sie czy to ma byc Nikon czy Canon jedna rzecz.
    Jak masz znajomych ktorzy uzywaja Canona kup Canona. Jak masz znajomych krorzy maja Nikona, kup Nikona.

Roznica zadna, zdjecia robi fotograf a nie aparat, ergonomia, ulozenie przyciskow czy zafarby na rozne sposoby to kwestia przyzwyczajenia i umiejetnego radzenia sobie z tym. A majac ten sam system co znajomi, zawsze latwiej pozyczyc jakies szklo, lampe etc...

ps. Osobiscie wole Canona bo nikon jest fuj. Mam nawet galerie "ustrzelonych Nikoniarzy"
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
    Ja zawsze powtarzam ludzia chcacym kupic aparat i zastanawiajacym sie czy to ma byc Nikon czy Canon jedna rzecz.
    Jak masz znajomych ktorzy uzywaja Canona kup Canona. Jak masz znajomych krorzy maja Nikona, kup Nikona.

Roznica zadna, zdjecia robi fotograf a nie aparat, ergonomia, ulozenie przyciskow czy zafarby na rozne sposoby to kwestia przyzwyczajenia i umiejetnego radzenia sobie z tym. A majac ten sam system co znajomi, zawsze latwiej pozyczyc jakies szklo, lampe etc...
    Dokładnie takie miałem kryterium.
    Znajomi mieli Canona (350D, 30D i 5D) więc wybór padł na Canona i kupiłem pierwsze lustro 450D.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

W tytule wątku zawarte jest b.ogólne pytanie na które nie ma odpowiedzi.Niemniej próby jej udzielenia wciąż trwają.Uważam że autor watku otrzymał dużo mozliwych do udzielenia odpowiedzi ,wyczerpujących temat i wątek zamykam.Ci co nie zdazyli zabrać głosu niewatpliwie jeszcze będą mieli okazję.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów