slyszalem o tym :-? dranstwo w najgorszym wydaniu. Zreszta w swoim miescie tez zdaje sie widzialem takie popodkreslane etykietki, sprawdze nastepnym razem z ciekawosci.
podpis...
No to właśnie podobne zachowania obserwują forumowicze w odniesieniu do sprzętu foto... Świetnie, świetnie
Podobnie jest z kawą: w Polsce sprzedawany słaby jej sort, bo na prawdziwą Arabicę to przeciętnego Polaka nie stać za często. A proszek Vizir sprzedawany w .de to nie jest pod względem składu ten sam Vizir sprzedawany w .pl. Polska wersja oczywiście mam "mniej proszku w proszku".
aa półkowniki ;-)
O w mordę!Zamieszczone przez akustyk
Ja na szczęście w MM kupuję tylko płyty z muzyką, filmami i gry na PC.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Ja nic tam nie kupuje, ale czegos takiego mozna sie bylo spodziewac. Zreszta nie robia tak tylko w marketach ze sprzetem RTV, a myslicie, ze z zywnoscia jak jestprzeterminowane czy nie, sprzedac trzeba ...
Jutro będę w MM, więc zobaczę czy faktycznie są takie oznaczenia
Poza tym nie kupuję tam niczego, bo ceny koszmarne. Za 20d chcieli drobne 1,7 tys drożej niż ja dałem :/
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Ze sprzętem foto to prawda, natomiast płyty i gry mają zdecydowanie tańsze. Możliwość kantu w tym asortymencie też byłby raczej trudny
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...