hehehe dobre, e nie no tak rozkminiam wydaje mi sie ze każdy ma prawo reklamowac sie tak jak chce, czy napisze repo czy robo czy lomo czy lobo, nie rozumiem dlaczego zaraz wytyka sie takich ludzi palcami.
a na marginesie to dodam tylko ze najbardziej rozbawil mnie tekst o potrzebie marketingu i bóg wie czego w repoglamour a reszta jakos juz sama poszla![]()
teraz sobie tak pomyślałem ze gdybym sie zapisał na takowe warsztaty i zamiast obróbki zdjęć i ich robienia, wymienione wyżej osoby uczyły by mnie marketingu i bóg wie czego to bym się ostro ... zdenerwował, bo chyba wszyscy sie zgodzą ze repoglamour to nazwa która przylgnęła do konkretnej obróbki zdjec, i z tym ja ludzie kojarza, jadac na te warsztaty wlasnie tego sie chca nauczyć, przykładowy kowalski mógłby się zdecydować na inne warsztaty, ale jak widzi zdjęcie i ludzie mu powie ze obróbka tego zdjęcia to repoglamour, to jedzie na takie warsztaty inaczej zdecydować mógłby się na inne może nawet tańsze i kto wie czy nie tańsze, może nawet lepsze
i zarzadal zwrotu pieniędzy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
eee troche sie cos poprzestawialo ta koncowka miala byc po ostro ...
ah ten chrom