Pokaż wyniki od 91 do 100 z 114

Wątek: 50D - mikroregulacja działa nieliniowo??

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar dulak
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ba, pierwszy raz gdy wysłałem sprzęt to kalibracja zajęła im niemal 3 tygodnie! Oczywiście w Canon Europe wystawiłem im negatywnego feedbacka za termin. Dzwonili, przepraszali, że to jakaś pomyłka była - i co? Potem sprzęt otrzymywałem ekspresowo, ale usługa była równie tragicznie wykonana jak ta trzytygodniowa!

Gdy wysyłałem ostatnio (grubo ponad tydzień temu) sprzęt, to pan przez telefon poinformował mnie o dwóch dniach, czyli 48 godzinach gdyż na kalibrację więcej nie przeznacza się. No i co? I znów lipa, jak zadzwoniłem przedwczoraj to inny pan powiedział, iż tamten nie miał prawa udzielać mi takich informacji! I sam udzielił mi swoich rękojmi, że do końca tygodnia sprzęt będę miał w domu idealnie skalibrowany! Pożyjemy zobaczymy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Na szczęście, przy ostatniej rozmowie prosiłem o nazwiska panów, którzy składali mi obietnice, więc jak znów sprawa zostanie olana grzecznie na początek porozmawiam z właścicielami CSI wymieniając konkretne nazwiska. Ja naprawdę fotografuję już ponad dziesięć lat, nie jestem podlotkiem i ręce mi opadają gdy ktoś z drugiej strony słuchawki mówi mi, że obiektyw portretowy Canona służy do portretów, a nie fotografiowania całych postaci (sic!)
    Ostatnio edytowane przez dulak ; 13-04-2011 o 13:43 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów