Pokaż wyniki od 1 do 10 z 113

Wątek: 24mm 1.4 II prośba o wyjaśnienie problemu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie

Mbiesiadnik osobiście to współczuję. Bedąc w twojej sytuacji byłbym wściekły moze nie tak bardzo na serwis a na Canona. Wydajesz 6K na obiektyw z wadą typu "a bo ten typ tak ma". Oddajesz go do serwisu, który potwierdza tą wadę i nie jest w stanie jej wyliminować ... koszmar jakiś...
    Proponuję wystawić na allegro z samplem na 1.4 i komentarzem typu: ostry od pełnej dziury i nie udzielam GW na prawidłową pracę po zakupie. Ktoś raczej kupi ( kwestia ceny) a Ty bedziesz miał problem z bani

Może masz coś nie tak z body albo współpracą twojego body ze szkłem. Testowałeś na innych body ?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Może masz coś nie tak z body albo współpracą twojego body ze szkłem. Testowałeś na innych body ?
    Na innych body nie testowałem. Reszta szkieł działa poprawnie. Jutro będę wiedział, co było nie tak, bo zakończyli naprawę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbiesiadnik Zobacz posta
    Na innych body nie testowałem. Reszta szkieł działa poprawnie. Jutro będę wiedział, co było nie tak, bo zakończyli naprawę.
    Koniecznie daj znać po sprawdzeniu.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbiesiadnik Zobacz posta
    Reszta szkieł działa poprawnie.
    Jesteś pewien? Czy za pół roku zobaczymy wątek "chyba mam wadliwy aparat, moje szkła 24L, 50L i 135L nie działają poprawnie, 3 miesiące temu oddałem puszkę do serwisu ale jej jednak nie naprawili, niestety dopiero teraz to zauważyłem, więc PYTAM co mam zrobić, czy ten typ tak ma, czy to wada fabryczna"
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Dopiero zaczyna
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Jesteś pewien? Czy za pół roku zobaczymy wątek "chyba mam wadliwy aparat, moje szkła 24L, 50L i 135L nie działają poprawnie, 3 miesiące temu oddałem puszkę do serwisu ale jej jednak nie naprawili, niestety dopiero teraz to zauważyłem, więc PYTAM co mam zrobić, czy ten typ tak ma, czy to wada fabryczna"
    rozumiem , że wlazłeś tu po to aby się trochę ponapierdal..ać z kolegi. Człowieku uwierz ze gdyby Ciebie spotkał podobny problem nie byłoby Ci do śmiechu. I nie ważne czy odkryłbyś wade swojego szkla po pół roku czy po paru dniach. Założyłbyś podobny wątek jestem tego pewien w 100000%

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    rozumiem , że wlazłeś tu po to aby się trochę ponapierdal..ać z kolegi. Człowieku uwierz ze gdyby Ciebie spotkał podobny problem nie byłoby Ci do śmiechu. I nie ważne czy odkryłbyś wade swojego szkla po pół roku czy po paru dniach. Założyłbyś podobny wątek jestem tego pewien w 100000%
    Goomisia też spotkał taki problem, trochę mi ponarzekał, jeszcze bardziej mi ponarzekał jak zobaczył że moje szkło jest lepsze, ale żyje z tym i nie flejmuje na forum.

Uprawnienia umieszczania postów